Το αστείο του πρίγκιπα Χάρι στη Μέγκαν Μαρκλ για την εγκυμοσύνη της

0

Το ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ στο Μαρόκο συζητήθηκε πολύ, κυρίως, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της Δούκισσσς του Σάσεξ, που, παρ' όλα αυτά εξακολουθεί να ταξιδεύει. 

Κανείς από τους δύο δεν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να σχολιάσει κάτι απ' όλα αυτά που γράφονται, ωστόσο, ο Χάρι βρήκε έναν πονηρό τρόπο και να αστειευτεί με τη σύζυγό του, αλλά και να κάνει ένα βρετανικό σχόλιο πάνω στα ενοχλητικά κείμενα των tabloids το τελευταίο διάστημα. 

Έτσι, κατά την επίσκεψή τους σε σχολείο του Μαρόκο και ενώ οι δάσκαλοι και οι επικεφαλής γυναικείων οργανώσεων τους υποδέχονταν με χαρά, το σχόλιο της διευθύντριας του σχολείου πυροδότησε την πλάκα ανάμεσα στο ζευγάρι. 

«-Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σας», ακούγεται να λέει η διευθύντρια και εκεί παρεμβαίνει ο Χάρι, κοιτάζοντας τη σύζυγο του και ρωτώντας την: «Τι; Είσαι έγκυος;!». Οι παριστάμενοι ξεσπούν σε γέλια με τη Μέγκαν να του απαντά: «Έκπληξη!». Και εκείνος συνεχίζει ακόμη πιο πονηρά: «Τι; Είναι δικό μου;».

Πέρα από τη χιουμοριστική πτυχή της επίσκεψης, οι δυο τους επισκέφθηκαν σχολεία κοριτσιών για την προώθηση του μηνύματος ότι οι γυναίκες σ' αυτό το σημείο του πλανήτη πρέπει να έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση, ενώ η Μέγκαν δεν δίστασε να δώσει το χέρι της, προκειμένου να της σχεδιάσουν ένα τατουάζ χένας για την καλοτυχία του μωρού που περιμένει. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM