Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε «δυο χρόνια γέλιου και περιπέτειας» με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε «δυο χρόνια γέλιου και περιπέτειας» με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε «δυο χρόνια γέλιου, πλάκας και περιπέτειας» με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, δημοσιεύοντας στα social media φωτογραφίες και ένα συγκινητικό μήνυμα για την επέτειό τους.

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε σε Twitter και Instagram μια φωτογραφία της μαζί με τον σύντροφό της, δυο άλλες, στις οποίες απεικονίζεται μόνο του ο Άλεξ Ροντρίγκεζ και μια ακόμη με όλα τους παιδιά- τα 10χρονα δίδυμα Emme Maribel και Maximilian «Max» David συν τις κόρες του, την 10χρονη Ella Alexander και την 14χρονη Natasha Alexander. 

«Δυο χρόνια γέλιου/ Δυο χρόνια πλάκας/ Δυο χρόνια περιπέτειας/ Ενθουσιασμού του να μεγαλώνεις και να μαθαίνεις/ Αληθινής φιλίας/ Και τόσης αγάπης!!», έγραψε η 49χρονη τραγουδίστρια. «Κάνεις τον κόσμο μου καλύτερο και πιο σταθερό, εν μέσω μιας ζωής μας που όλο αλλάζει», πρόσθεσε, κλείνοντας με την φράση, «Te amo Macho». 


Ο 43χρονος Άλεξ Ροντρίγκεζ με την Τζένιφερ Λόπεζ ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Μάρτιο του 2017 και γενικά δεν διστάζουν να μιλούν δημοσίως για την σχέση τους, την χαρά του ότι έσμιξαν οι οικογένειές τους αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ως ζευγάρι. 

Σχετικά με την προοπτική ενός γάμου, η Λόπεζ -που έχει παντρευτεί τρεις φορές, ενώ ο Ροντρίγκεζ μια- είπε σε συνέντευξή της πως καταλαβαίνει την πίεση των θαυμαστών της, σημειώνοντας ωστόσο πως η ζωή της είναι ιδιωτική και όχι σαν τις ταινίες που πρωταγωνιστεί.  

«Όλοι θέλουν ένα παραμύθι. Θέλουν μια ρομαντική κωμωδία, ένα ευτυχισμένο τέλος. Όλοι το θέλουμε. Αλλά δεν είναι ταινία, ακόμη και αν μας βλέπετε στο Instagram ή τις εκπομπές. Είμαστε ευτυχισμένοι αλλά το πάμε μέρα με τη μέρα. Και αυτό είναι υπέροχο«, είπε χαρακτηριστικά. 

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Τζένιφερ Λόπεζ για την επέτειό της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ:

Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε «δυο χρόνια γέλιου και περιπέτειας» με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ Facebook Twitter
Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε «δυο χρόνια γέλιου και περιπέτειας» με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ Facebook Twitter
Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε «δυο χρόνια γέλιου και περιπέτειας» με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ Facebook Twitter
Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε «δυο χρόνια γέλιου και περιπέτειας» με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Πολιτισμός / Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Το Ελληνικό Περίπτερο στα Giardini της Βενετίας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Πλατωνικό Σπήλαιο από τον Ανδρέα Αγγελιδάκη, τον εικαστικό και αρχιτέκτονα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia με το έργο «Escape Room», από τις 9 Μαΐου έως τις 22 Νοεμβρίου 2026. 
THE LIFO TEAM
Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Πολιτισμός / Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Η ανακάλυψη δύο παιδικών ταφών με χάλκινα πολεμικά ζωνάρια στην Ποντεκανιάνο της Ιταλίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς μια αρχαία κοινωνία απέδιδε κύρος, ρόλους και μέλλον ακόμη και στα παιδιά.
THE LIFO TEAM
Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Πολιτισμός / Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Το Ghost Elephants ακολουθεί μια αποστολή αναζήτησης ελεφάντων στην Αγκόλα, αλλά στα χέρια του Werner Herzog γίνεται κάτι περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ. Γίνεται μια ιστορία για την εμμονή, τη σιωπή και το άγνωστο.
THE LIFO TEAM
Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM