Το συγκινητικό τετ α τετ του πρίγκηπα Χάρι με ένα παιδί που έχασε τον γονιό του

Το συγκινητικό τετ α τετ του πρίγκηπα Χάρι με ένα παιδί που έχασε τον γονιό του Facebook Twitter
EPA
0

Ένα παιδί που έχει χάσει τον πατέρα του συνάντησε ο Πρίγκιπας Χάρι χθες και σύμφωνα με ρεπορτάζ οι δύο τους είχαν μια δεκάλεπτη ιδιωτική συνομιλία.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκαν την Παρασκευή ένα γυμναστήριο πυγμαχίας στο Μπρίστολ, το Empire Fighting Chance, στο οποίο προπονούνται παιδιά και έφηβοι που αντιμετωπίζουν κοινωνικά ζητήματα.

Κατά την επίσκεψη εκεί o Πρίγκιπας Χάρι γνώρισε ένα 12χρονο αγόρι, τον Iestyn, που ήταν εμφανώς φορτισμένο όταν του μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του. 

«Το ίδιο έχει συμβεί και σε εμένα», φέρεται να του είπε ο Πρίγκιπας Χάρι και ζήτησε από τους παριστάμενους να φύγουν από την αίθουσα και να τους αφήσουν μόνους για να μιλήσουν μεταξύ τους. 

Ο Πρίγκιπας και ο Iestyn μίλησαν για περίπου δέκα λεπτά. 

«Συγκινήθηκα καθώς ανέφερε κάτι. Ήξερε για εμένα και εγώ για εκείνον. Τα είπαμε για περίπου δέκα λεπτά. Βγάλαμε ομαδική φωτογραφία στο τέλος και στεκόμουν δίπλα του. Είναι αξιαγάπητοι. Δεν τους περίμενα έτσι. Είναι τρομεροί άνθρωποι», δήλωσε ο 12χρονος στους δημοσιογράφους. 

Με πληροφορίες από Cosmopolitan/People

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΥΡΙΑ

Πολιτισμός / Συρία: «Διέρρηξαν το εθνικό μουσείο» στη Δαμασκό - Τι φέρεται να άρπαξαν από πτέρυγα που έχει και ελληνιστικά εκθέματα

Τι απαντά η διεύθυνση του μουσείου που «είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας» και διαθέτει έργα ανεκτίμητης αξίας από την πλούσια αρχαία και νεώτερη κληρονομιά της Συρίας
LIFO NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέλαβε την αποκατάσταση και προβολή του Λουτρώνα του Ταλλαρά και των βασιλικών Καρέκλη και Αγίας Βαρβάρας, μνημείων που αποτελούν χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά δείγματα της πρωτοβυζαντινής περιόδου στο νησί
LIFO NEWSROOM
ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM