Η συγγνώμη της Ιωάννας Μπέλλα για το χαστούκι - Πώς δικαιολογεί την εξοργιστική δήλωση

Η συγγνώμη της Ιωάννας Μπέλλα για το χαστούκι - Πώς δικαιολογεί την εξοργιστική δήλωση Facebook Twitter
0

Η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα απάντησε στη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε από τις δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Χθες η Σταρ Ελλάς είπε μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως όποια γυναίκα ισχυριστεί πως δεν έχει φάει χαστούκι σε σχέση της, λέει ψέματα.

 

Πριν λίγη ώρα η Σταρ Ελλάς απολογήθηκε με ένα μήνυμά της και έγραψε στο Instagram:

«Με λύπη μου, σήμερα, πληροφορήθηκα για την τροπή που πήρε η χθεσινή μου συνέντευξη στον κ. Αρναούτογλου από την πρωινή εκπομπή της κας Σκορδά. Αναφέρομαι στο σχόλιο μου για το χαστούκι που δέχθηκα κάποτε από σύντροφό μου. Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική είτε σωματική. Οπωσδήποτε αναγνωρίζω τον άστοχο χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησα για το γεγονός και πραγματικά απολογούμαι», είπε μεταξύ άλλων η Σταρ Ελλάς.

Στη συνέχει αναφέρει ωστόσο πως την αιφνιδίασε ο παρουσιαστής και λέει πως το χαστούκι στο οποίο αναφέρθηκε στιγμάτισε τη ζωή της.

Η συγγνώμη της Ιωάννας Μπέλλα για το χαστούκι - Πώς δικαιολογεί την εξοργιστική δήλωση Facebook Twitter
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H απαράδεκτη φάρσα του Αρναούτογλου στο Μαυρίδη (και γιατί δεν πρέπει να μένεις σιωπηλός)

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM