Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών Facebook Twitter
0

Οι αστέρες του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους, σύμφωνα με δικηγόρο της υπόθεσης και όσα μεταδίδει το BBC.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το τέλος του γάμου του το Σεπτέμβριο του 2016 μετά από δύο χρόνια γάμου και 10 χρόνια σχέσης, ενώ η Τζολί επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» όταν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά - τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα - ηλικίας μεταξύ 10 και 17 ετών.

Ο δικηγόρος της Τζόλι δεν ανακοίνωσε πώς ρυθμίστηκε η επιμέλεια καθώς όπως είπε τα έγγραφα της συμφωνίας είναι απόρρητα για τη διαφύλαξη της προστασίας της προσωπικής ζωής των παιδιών.

Το ζευγάρι, γνωστό ως «Brangelina», συναντήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Mr & Mrs Smith» το 2004 και ήταν μαζί για 10 χρόνια πριν παντρευτούν.

Ο γάμος ήταν ο δεύτερος του Πιτ καθώς ο ηθοποιός είχε προηγουμένως παντρευτεί την Τζένιφερ Άνιστον και ο τρίτος για τη Τζολί μετά τις σχέσεις με τους ηθοποιούς Μπίλι Μπομπ Θόρντον και Τζόνι Λι Μίλερ.

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, το ζευγάρι εισήλθε σε μια μακρά νομική μάχη για την επιμέλεια των παιδιών.

Η συμφωνία σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να πάνε σε δίκη για την επιμέλεια, αλλά δεν έχουν ακόμη επιτευχθεί τελική διευθέτηση διαζυγίου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM
Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM