Η Cardi B έγινε μητέρα και το ανακοίνωσε με μια γυμνή φωτογραφία στο Instagram- Το ίδιο και ο Offset

Η Cardi B έγινε μητέρα και το ανακοίνωσε με μια γυμνή φωτογραφία στο Instagram- Το ίδιο και ο Offset Facebook Twitter
0

Η Cardi B έγινε μητέρα και το ανακοίνωσε μέσα από μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει γυμνή και ούσα ακόμη έγκυος, καθισμένη σε μια λευκή πολυθρόνα ανάμεσα σε πολλά λουλούδια.

Η 25χρονη ράπερ ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης της, την οποία με τον σύζυγό της, Offset, αποφάσισαν να ονομάσουν Kulture Kiari Cephus.

Ο Offset έχει τρία ακόμη παιδιά από προηγούμενες σχέσεις της, δυο γιους, τους Jordan και Kody, και μια κόρη, την Kalea Marie.

Kulture Kiari Cephus 07/10/18?? @offsetyrn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B Official IG (@iamcardib) στις


Με μια γυμνή φωτογραφία της συζύγου γιόρτασε όμως και ο Offset τον ερχομό της νεογέννητης κόρης τους:

K U L T U R E 7/10/18 K I A R I C E P H U S

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFFSET (@offsetyrn) στις

Η Cardi B ανακοίνωσε πως είναι έγκυος τον Απρίλιο, όταν εμφάνισε την φουσκωμένη κοιλιά της στη διάρκεια μιας εκπομπής του Saturday Night Live.

 

«Ξεκίνησα να κερδίζω όταν όλος ο κόσμος με αμφισβητούσε. Νομίζετε πως θα χάσω με το μωράκι μου να βασίζεται σε μένα;», έγραψε αργότερα στο Twitter. «Ανυπομονώ για το επόμενό μας κεφάλαιο μαζί», ήταν η απάντηση του 26χρονου Offset, δημοσιεύοντας τότε μια κοινή φωτογραφία τους. 

Στις 25 Ιουνίου η Cardi B επιβεβαίωσε τις φήμες πως εκείνη και ο Offset είχαν παντρευτεί μυστικά τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Υπάρχουν τόσες πολλές στιγμές που μοιράζομαι με τον κόσμο αλλά υπάρχουν και στιγμές που θέλω να κρατήσω για τον εαυτό μου! Ο γάμος ήταν μια από αυτές τις στιγμές! Η σχέση μας ήταν συνέχεια χωρισμοί και επανασυνδέσεις και έπρεπε να κάνουμε πολλή δουλειά αλλά ήμασταν τόσο ερωτευμένοι που δεν θέλαμε να χάσουμε ο ένας τον άλλον, οπότε ένα πρωί του Σεπτέμβρη ξυπνήσαμε κι αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Είπα το ναι, χωρίς νυφικό, χωρίς μακιγιάζ και χωρίς δαχτυλίδι», εξήγησε η διάσημη ράπερ. 

Thank you so much to @rollingstone and @ruvenafanador!! Go to Rollingstone.com now to read the full article!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B Official IG (@iamcardib) στις


Σχετικά με την κόρη της, έχει πει πως σκοπεύει να την πάρει μαζί της στην επερχόμενη περιοδεία της με τον Bruno Mars.

«Στο λεωφορείο θα έχω το δικό μου δωμάτιο και θέλω απλώς να είμαι με το μωρό μου. Η μόνη στιγμή που δεν θα την έχω μαζί είναι όταν θα μου φτιάχνουν μαλλιά και μακιγιάζ ή όταν τραγουδάω. Δε θέλω να χάσω ούτε δευτερόλεπτο. Δεν θέλω να χάσω τα χαμόγελα και τις νέες κινήσεις. Δεν θέλω το μωρό να με μπερδεύει με την νταντά», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone. 

Bomfy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B Official IG (@iamcardib) στις

Happy Father’s Day!I love how you love your kids❤️ It’s the finest thing of you?!.....You gonna teach me how to change diapers!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B Official IG (@iamcardib) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM