Η Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει εξάμηνη εκπαίδευση για να γίνει σωστή Δούκισσα και το ζήτησε η βασίλισσα

Η Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει εξάμηνη εκπαίδευση για να γίνει σωστή Δούκισσα και το ζήτησε η βασίλισσα Facebook Twitter
1

Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να ανήκει κι επισήμως πλέον στη βασιλική οικογένεια, μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι το περασμένο Σάββατο, αλλά όπως φαίνεται έχει ακόμη πολλά να μάθει για το πώς συμπεριφέρεται μια δούκισσα. 

Γι' αυτό η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μέγκαν να κάνει τους επόμενους έξι μήνες μερικά «βασιλικά μαθήματα», τα οποία θα της διδάξει η ιδιωτική βοηθός και γραμματέας της. 

Όπως αναφέρουν οι Times, η Σαμάνθα Κοέν έχει κληθεί να διδάξει στη Μέγκαν όλα όσα χρειάζεται να μάθει για το πώς να είναι η Δούκισσα του Σάσσεξ. Η Daily Mail προσθέτει πως η Σαμάνθα έχει το ψευδώνυμο «Samantha the Panther» και κάποτε φέρεται να αρνήθηκε να προσκαλέσει τη Βικτόρια Μπέκαμ σε πάρτι του Παλατιού επειδή «το να είσαι πλούσιος δεν αρκεί για την πρόσκληση». 

Η Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει εξάμηνη εκπαίδευση για να γίνει σωστή Δούκισσα και το ζήτησε η βασίλισσα Facebook Twitter

Σύμφωνα με τους Times, η Αυστραλή Κοέν, που εκτελεί χρέη βοηθού και γραμματείας για τη βασίλισσα Ελισάβετ από το 2001 όταν ήρθε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, φημολογούνταν πως θα φύγει φέτος το καλοκαίρι αλλά τελικά λέγεται πως θα γίνει η ιδιωτική γραμματέας και βοηθός του πρίγκιπα Χάρι. 

Τα μαθήματα που θα κάνει στην Μέγκαν Μαρκλ περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ταξίδια και συναντήσεις με διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς. 

«Για έξι μήνες μόνο θα ακούει. Θα πάρει συμβουλές από διάφορους ανθρώπους και θα προχωρήσει με ταπεινότητα. Αλλά δεν θα είναι ήρεμα, θα είναι πολυάσχολες μέρες», σχολίασε πηγή από το Παλάτι. 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Πολιτισμός / Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Στο Venezuelan Youth, η Silvana Trevale φωτογραφίζει παιδιά και εφήβους στη Βενεζουέλα μακριά από τα συνηθισμένα κλισέ της κρίσης: μέσα στην ομορφιά, την αγωνία, την πρόωρη ενηλικίωση και την επιθυμία μιας γενιάς να μη χαθεί.
THE LIFO TEAM
Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Πολιτισμός / Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο House of Nisaba του Moderna Museet, ο Soufiane Ababri επιστρέφει στο προσκήνιο με μια ζωγραφική φτιαγμένη από κρεβάτια, χρωματιστά μολύβια, queer σώματα, ανδρική ευαλωτότητα και μετα-αποικιακή μνήμη.
THE LIFO TEAM
Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Πολιτισμός / Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Στο νέο μυθιστόρημα της Meena Kandasamy, μια γυναίκα βλέπει το πρόσωπό της να κυκλοφορεί σε ένα ψεύτικο sex tape. Το Fieldwork as a Sex Object μιλά για deepfakes, online διαπόμπευση και τη μισογυνική βία της ψηφιακής εποχής.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Ο Γουίλεμ Νταφόε συμμετέχει στις 24 Ιουνίου, στο SNF Nostos 2026, σε σκηνική ανάγνωση του «Εχθρού του Λαού» του Ίψεν, ενός έργου για την αλήθεια που γίνεται απειλή όταν συγκρούεται με την εξουσία, το χρήμα και την κοινή γνώμη.
THE LIFO TEAM
Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Πολιτισμός / Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Με αφορμή την επανακυκλοφορία σπάνιων εικόνων από τη φωτογράφηση της Vogue στη Villa Ponti, ξανανοίγει η ιστορία της εντυπωσιακής συλλογής έργων του Φράνσις Μπέικον που είχαν η Σοφία Λόρεν και ο Κάρλο Πόντι: ένα σπίτι όπου το ιταλικό glamour, η οικογένεια, η αγορά τέχνης και τα παραμορφωμένα σώματα του Μπέικον έζησαν για λίγο μαζί.
THE LIFO TEAM
Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Πολιτισμός / Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Ύστερα από 40 χρόνια ερευνών, καθυστερήσεων και ανατροπών, το ιδιωτικό υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ άνοιξε ξανά στο Παλάτι των Βερσαλλιών, ανακατασκευασμένο σχεδόν από το μηδέν.
THE LIFO TEAM
Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Πολιτισμός / Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Στα 27 του, ο Panayotis Pascot γεμίζει θέατρα στη Γαλλία, έχει γράψει best seller για την κατάθλιψη, την οικογένεια και την ομοφυλοφιλία του, και ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του one-man show στην Όπερα Γκαρνιέ.
THE LIFO TEAM
Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Από το Cinema Paradiso στον «βασιλιά του κασμίρ»: ο Τζουζέπε Τορνατόρε τιμάται στην Ταορμίνα για την ταινία του πάνω στον Μπρουνέλο Κουτσινέλι και τον ιταλικό μύθο της πολυτέλειας με ανθρώπινο πρόσωπο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια