Την τελευταία επιθυμία του αγαπημένου ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη, που πέθανε στις 13 Μαρτίου, αποκάλυψε ο στενός φίλος* του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret. 

 

O άνθρωπος που ήταν στο πλευρό του ηθοποιού μέχρι την τελευταία στιγμή μίλησε για την ευαισθησία του Χρήστου Σιμαρδάνη και την επιθυμία του που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει.

 

«Γνωριζόμασταν 15 χρόνια με τον Χρήστο. Κάποια στιγμή συζητήσαμε και του είπα ότι θα δούλευα στη Γαλιλαία, επειδή είμαι νοσηλευτής. Ρώτησε να μάθει περισσότερα και του είπα ότι είναι μια μονάδα που ανήκει στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και βοηθά καρκινοπαθείς με σύνδρομο ALS».

 

Όπως λέει ο ίδιος, όταν ο Χρήστος άκουσε τον λόγο του Μητροπολίτη, ενθουσιάστηκε και ήρθε σε επαφή με τους αρμόδιους για να βοηθήσει και ο ίδιος.

 

«Δυστυχώς, αρρώστησε βαριά και δεν πρόλαβε να βοηθήσει όσο ήθελε... δεν πρόλαβε», λέει ο στενός φίλος του.

 

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης δεν πίστευε στο Θεό. Παρόλα αυτά, βοηθούσε πάντα τους συνανθρώπους του, όταν μπορούσε. «Ίσως είχε ένα δικό του τρόπο να πιστεύει, άλλωστε η αγάπη βρίσκεται πάνω από όλα».

 

Στην κηδεία του, αντί στεφάνων, τα χρήματα δόθηκαν στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία», εκεί που ήθελε και ο ίδιος να πάει, αλλά δεν πρόλαβε.

 

*Σημειώνεται πως αρχικά οι δηλώσεις είχαν αποδοθεί στο σύντροφο του Χρήστου Σιμαρδάνη ενώ ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, έναν στενό του φίλο.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr