Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Νεϊμάρ θέλησε να τιμήσει τον Στίβεν Χόκινγκ αλλά ο τρόπος που το έκανε προκάλεσε οργή

Ο Νεϊμάρ θέλησε να τιμήσει τον Στίβεν Χόκινγκ αλλά ο τρόπος που το έκανε προκάλεσε οργή Facebook Twitter
0

Οργή έχει προκαλέσει ο Νεϊμάρ με μια ανάρτησή που έκανε στο Twitter προκειμένου, υποτίθεται, να τιμήσει τον Στίβεν Χόκινγκ που έφυγε χτες από τη ζωή.

Ο διάσημος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, αυτήν την περίοδο απέχει από τους αγώνες καθώς έχει υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του. 

Χθες Τετάρτη, ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του Στίβεν Χόκινγκ, δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία του σε αναπηρικό αμαξίδιο, όπου φαίνεται το τραυματισμένο πόδι του και ο ίδιος να ποζάρει χαμογελαστός και ημίγυμνος. Την φωτογραφία συνόδευσε με μια φράση που είχε πει κάποτε ο διακεκριμένος επιστήμονας, μιλώντας για την αναπηρία του. 

«Πρέπει να έχεις θετική στάση και να αξιοποιείς όσο καλύτερα μπορείς την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι», ήταν η φράση του Χόκινγκ που αποφάσισε να αναπαράγει ο Νεϊμάρ- ή έστω όποιος διαχειρίζεται τα social media του. 

Η κίνησή του εξόργισε τους θαυμαστές του -και όχι μόνο, που τον κατηγόρησαν πως μια τέτοια μέρα και στο θάνατο ενός τόσο σπουδαίου ανθρώπου, αυτό που έκανε ήταν απλώς να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να προβάλλει τον εαυτό του. Επίσης του σχολίασαν πως ένα σπασμένο πόδι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με την ασθένεια και τα προβλήματα του Χόκινγκ.


Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM