Οι New York Times αποθεώνουν τη Σάρον Στόουν - Η σταρ γίνεται 60 και αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Οι New York Times αποθεώνουν τη Σάρον Στόουν - Η σταρ γίνεται 60 και αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της Facebook Twitter
0

Μπορεί η Σάρον Στόουν να μείνει για πάντα χαραγμένη στις μνήμες για τον θρυλικό πλέον ρόλο της ως Κάθριν Τραμέλ στο «Βασικό Ένστικτο», αλλά 26 χρόνια μετά εξακολουθεί να αποδεικνύει πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την τότε εικόνα της. 

Η διάσημη ηθοποιός γίνεται 60 χρονών το Σάββατο 10 Μαρτίου και για να το γιορτάσει αποφάσισε να κάνει μια αισθησιακή φωτογράφηση για τους New York Times, αποκαλύπτοντας στη συνέντευξή της ορισμένα από τα μυστικά της που της εξασφαλίζουν μια τόσο νεανική ακόμη εικόνα.

Οι New York Times βάζουν τίτλο «Δεν θα δείχνεις σαν τη Σάρον Στόουν στα 59 σου» και ζητάνε από τη σταρ να τους αποκαλύψει όλα όσα την κάνουν να διατηρείται τόσο εντυπωσιακή.

Οι New York Times αποθεώνουν τη Σάρον Στόουν - Η σταρ γίνεται 60 και αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της Facebook Twitter
Η Sharon Stone στο Mondrian Hotel του Λος Άντζελες. (Harry Eelman/ The New York Times)

Όπως εξηγεί, το pilates και η κυκλική προπόνηση [σ.σ. ποικιλία ασκήσεων του ενός σετ, η μία μετά την άλλη, ώστε να γυμνάζονται όλες οι μυικές ομάδες του σώματος] είναι αυτά που ευθύνονται για την τόσο καλή της φυσική κατάσταση. Βέβαια παραδέχθηκε πως δεν κάνει καθόλου κραιπάλες, αφού δεν πίνει καθόλου καφέ και σπανίως πλέον αλκοόλ. 

Οι New York Times αποθεώνουν τη Σάρον Στόουν - Η σταρ γίνεται 60 και αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της Facebook Twitter
(Harry Eelman/ The New York Times)

«Δεν τρώω επεξεργασμένα τρόφιμα. Δεν καταναλώνω καφεΐνη και πολύ σπάνια μπορεί να πι κάποιο αναψυκτικό ή αλκοόλ. Αλλά τρώω κρέας και μαύρη σοκολάτα. Και βάζω ζάχαρη στο τσάι μου, αν το θελήσω», λέει στη συνέντευξή της. «Τρώω σαν φυσιολογικός άνθρωπος- ο,τιδήποτε μου κάνει όρεξη», προσθέτει. 

Όπως εξηγεί, σημασία για εκείνη έχει η εσωτερική ομορφιά και ισορροπία. «Όλα έχουν να κάνουν με την πραγματική εσωτερική ομορφιά. Είναι σημαντικό να έχεις μια φιλοσοφία ή έναν τρόπο ζωής που σε βοηθά να μένεις ισορροπημένος. Για μένα αυτό ήταν ο Βουδισμός. Είναι κάτι που σε φέρνει πίσω στο κέντρο και είναι το κλειδί της γαλήνης και της ομορφιάς- μια εσωτερική αίσθηση εικόνας και κομψότητας», λέει η Σάρον Στόουν. 

On the way to my birthday party.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις


Στο σπίτι της έχει ένα μηχάνημα για pilates, το οποίο χρησιμοποιεί συχνά, αν και όπως λέει καμιά φορά απλώς επιλέγει να χορεύει ελεύθερα με την ψυχή της.

«Κάνω pilates, έχω μηχάνημα στο σπίτι μου. Ή πάω στο γυμναστήριο και κάνω κυκλική προπόνηση ανάλογα με την διάθεσή μου. Ή απλώς μπορεί να βάλω μουσική και να χορέψω με την ψυχή μου. Δεν είμαι άνθρωπος που θα ανέβει στο διάδρομο και θα κοιτάζει τον τοίχο», καταλήγει. 

If you are wondering how I stay in shape: Anne just opened her studio and you too can do my workout at @wildheartpilates.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM