Ο Μάνος Παπαγιάννης μιλά δημόσια για όσα έγιναν με τη Σοφία Παυλίδου: Παραβίασα το χώρο της, αλλά εγώ είμαι το θύμα

Ο Μάνος Παπαγιάννης μιλά δημόσια για όσα έγιναν με τη Σοφία Παυλίδου: Παραβίασα το χώρο της, αλλά εγώ είμαι το θύμα Facebook Twitter
6

Ο Μάνος Παπαγιάννης ο οποίος πρωταγωνιστεί στις καταγγελίες που έχει κάνει εναντίον του η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου μίλησε τελικά το πρωί της Τετάρτης ευθέως για το περιστατικό.

Ο ηθοποιός ο οποίος όλες αυτές τις μέρες μιλούσε με σύντομες ανακοινώσεις μέσω δικηγόρου εμφανίστηκε στην τηλεόραση και μίλησε στη Φαίη Σκορδά, για πρώτη φορά.

Το απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε στην εκπομπή δείχνει τον Μάνο Παπαγιάννη να αφηγείται τα όσα έγιναν στο θέατρο με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τους ισχυρισμούς της Σοφίας Παυλίδου.

«Ξεκινάμε την κουβέντα θεωρώντας δεδομένο ότι υπήρξε βία. Μου κάνει τρομερή εντύπωση! Γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι υπήρξε βία; Γιατί; Το ότι κάποιος κάνει μήνυση δεν σημαίνει τίποτα. Πώς θα νιώσεις τώρα που θα ακούσεις τα γεγονότα και θα έχεις άδικο;», αναφέρει στην παρουσιάστρια.

«Η κυρία Παυλίδου, την οποία ειλικρινά συμπαθώ, δεν έκανε μια κίνηση που έπρεπε να κάνει. Αυτό που λέγαμε με την ατάκα δεν ισχύει, είναι μια κίνηση που πρέπει να κάνει. Εγώ νόμιζα ότι έγινε κατά λάθος. Κι εκεί που άλλαζα και γέλαγα -μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο κ. Καλυβάτσης- μου λέει «Η Σοφία Παυλίδου αυτή την κίνηση δεν την έκανε επίτηδες». «Τι λες;», του λέω. Ανοίγω την πόρτα και φωνάζω στον πάνω όροφο: «Ρε Σοφία, γιατί δεν έκανες αυτή την κίνηση»; Και μου είπε: «Δεν μου βγήκε και δεν το έκανα». Τι εννοείς δεν σου βγήκε και δεν το έκανες;

Υπήρξε μια ένταση, υπήρξαν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις. Κι εγώ μίλησα άσχημα κι εκείνη μίλησε άσχημα. Κουβέντα στην κουβέντα υπήρξε ένταση και ύβρεις. Φεύγοντας να πάει στο καμαρίνι της και βρίζοντας ταυτόχρονα η Σοφία Παυλίδου -εγώ ήμουν κάτω- ήταν εξαιρετικά εριστική και είπε βρίζοντας αυτό το πράγμα εγώ δεν το κάνω. Και γυμνός όπως ήμουν ανεβαίνω πάνω να ζητήσω τον λόγο και να πω «Γιατί δεν την κάνεις; Δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις αυτό Σοφία και άνοιξα έντονα την πόρτα, το παραδέχομαι. Παραβίασα τον χώρο της. Δεκτόν. Άνοιξα έντονα την πόρτα. Το δέχομαι, λάθος μου».

 

Όμως δεν τη χτύπησα αναφέρει ο Μάνος Παπαγιάννης στη συνέχεια. «Είμαι το θύμα. Αμύνθηκα. Εκείνη μου επιτέθηκε», λέει χαρακτηριστικά.

 

«Αυτή με χτύπησε στο πρόσωπο και μάλιστα πολύ άσχημα. Εγώ αμύνθηκα»:

 
Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η queer κωμωδία που παίρνει τον πανικό για τις τρανς τουαλέτες και τον γυρίζει ανάποδα

Πολιτισμός / “She’s the He”: Η queer κωμωδία που παίρνει τον πανικό για τις τρανς τουαλέτες και τον γυρίζει ανάποδα

Το She’s the He μετατρέπει το ηθικό πανικό για τις τρανς τουαλέτες σε κωμωδία για τη φιλία, το coming out και τη χαρά της τρανς ορατότητας, έπειτα από μια δύσκολη διαδρομή προς τις αίθουσες σε μια ολοένα πιο εχθρική πολιτική συγκυρία στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 γύρισε στο Runway και οι πρώτες αντιδράσεις είναι απρόσμενα θετικές

Πολιτισμός / Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 επέστρεψε και οι πρώτες αντιδράσεις είναι απρόσμενα θετικές

Λίγο πριν από την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, οι πρώτες αντιδράσεις για το The Devil Wears Prada 2 μιλούν για ένα σίκουελ που επιστρέφει στη Μιράντα, την Άντι, την Έμιλι και τον κόσμο του Runway, αλλά με το βλέμμα στη σημερινή κρίση των μίντια.
THE LIFO TEAM
Δαίμονες, άγγελοι και αποκαλύψεις: Ο William Blake φτάνει για πρώτη φορά στην Ιρλανδία

Πολιτισμός / Δαίμονες, άγγελοι και αποκαλύψεις: Ο William Blake φτάνει για πρώτη φορά στην Ιρλανδία

Η έκθεση "William Blake: The Age of Romantic Fantasy" στη National Gallery of Ireland παρουσιάζει περισσότερα από 100 έργα του Blake και των συγχρόνων του, φέρνοντας στο Δουβλίνο έναν κόσμο ρομαντικής φαντασίας, γοτθικού τρόμου, πολιτικής αναταραχής και πνευματικής έντασης
THE LIFO TEAM
Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Πολιτισμός / Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Η μεγάλη έκθεση The 90s: Art and Fashion στην Tate Britain, σε επιμέλεια του πρώην αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue, Έντουαρντ Ένινφουλ, φέρνει στο ίδιο πεδίο την τέχνη, τη μόδα και την κουλτούρα των κλαμπ, επιχειρώντας μια νέα ανάγνωση της δεκαετίας πέρα από το απλουστευτικό αφήγημα της Cool Britannia.
THE LIFO TEAM
Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Πολιτισμός / Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Το "STORM I & II", η νέα συνεργασία του Yung Lean με το GENER8ION, είναι ένα επτάλεπτο μουσικό φιλμ του Ρομέν Γαβρά, σε ένα δυστοπικό σχολείο του 2034, όπου η αγορίστικη βία, η χορογραφία και η κινηματογραφική ένταση γίνονται ένα.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Πολιτισμός / Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Με κοινή ανάρτηση στο Instagram, η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter ανακοίνωσαν ότι το «Bring Your Love» θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου, λίγες ημέρες μετά την κοινή τους εμφάνιση στο Coachella και ενόψει του νέου άλμπουμ της Μαντόνα, Confessions II.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ: «Τα αστεία είναι αστεία»

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ

Τιμώμενος στο 51ο Chaplin Award Gala στη Νέα Υόρκη, ο Τζορτζ Κλούνεϊ καταδίκασε την πολιτική βία μετά την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, αλλά υπερασπίστηκε τον Τζίμι Κίμελ απέναντι στην απαίτηση του Ντόναλντ Τραμπ να απολυθεί από το ABC.
THE LIFO TEAM
Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Πολιτισμός / Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Η Αν Χάθαγουεϊ διαψεύδει ότι μοντέλα απολύθηκαν από το Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 λόγω σωματότυπου και εξηγεί γιατί ζήτησε από την παραγωγή μια πιο ανοιχτή εικόνα της μόδας. «Κανείς δεν έχασε τη δουλειά του. Στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκαν περισσότερες δουλειές», είπε.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ξεκινά αυτή πρώτη το όλο θέμα, κόβει μια κίνηση που είναι υποχρεωμένη από συμβόλαιο της να κάνει. Αυτός νιώθει ότι αδικείται επαγγελματικά και αφού της ζητά το λόγο, αυτή προφανώς όχι μόνο δεν αισθάνεται ότι φταίει και τον αδικεί και του οφείλει εξηγήσεις ευγενικές και συγγνώμη , ακόμα κι αν τον είδε δικαιολογημένα φορτωμένο, αλλά του μιλά προφανώς απότομα, γειωτικά και του κλείνει την πόρτα. Ναι παραβίασε το χώρο της αλλά αυτή προηγουμένως είχε παραβιάσει τόσους κανόνες ηθικής, συμπεριφοράς, επαγγελματικό τητας κλπ. Αν είχε το θράσος και να του επιτεθεί πρώτη και αυτός απλά την απώθησε, πρόκειται για μια τεράστια αδικία!!!! Ο άνθρωπος έχασε τη δουλειά του κι αυτός έχει παιδιά! Το θέατρο έπρεπε να πει, παίζει μια εβδομάδα ο ένας και μια ο άλλος μέχρι να αποφασίσει η δικαιοσύνη...και να ζητήσει εξηγήσεις και από αυτή, γιατί ΑΥΤΗ ΚΑΙ το ξεκίνησε όλο ΚΑΙ το φούντωσε όλο. Άλλη μια περίπτωση που ο άνδρας γίνεται το εύκολο θύμα μιας βλαμμενης υπερβολικής πολιτικης ορθότητας που καλλιεργούν και επιβάλλουν πολλές γυναίκες με άλλοθι τα βάσανα κάποιων γυναικών παλαιότερων εποχών κυρίως. Τώρα έχουν αντιστραφεί τα πράγματα ως επί το πλείστον και τόσο στις οικογένειες όσο και στους εργασιακούς χώρους μάλλον είναι αυτές που εξασκούν την περισσότερη βία τελικά, που θέλουν πάντοτε να τη δικαιολογούν υπό το κάλυμμα ότι δεν είναι σωματική. Πόση βία άσκησε η κ. Παυλίδου στην προκειμένη περίπτωση;
Δεν ξέρει κανείς τι έγινε.Και γι αυτόν τον λόγο δεν γίνεται να δείχνουμε με δάχτυλο οποιονδήποτε. Ούτε την γυναίκα επειδή "τα ήθελε ο κ*λος τής" ούτε τον άντρα επειδή είναι άντρας. Μπορεί να φταίνε και οι δυο ή και κανείς και να είναι μια συκοφαντία.
Είναι τραγικό πάντως το γεγονός ότι επικαλείσαι κοινή λογική (όπως το σχόλιο σου), αλλά επειδή είναι η πολιτική ορθότητα έχει ξεφύγει, δέχεσαι περισσότερες αρνητικές απ' ότι θετικές ψήφους.