ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ο Μάνος Παπαγιάννης μιλά δημόσια για όσα έγιναν με τη Σοφία Παυλίδου: Παραβίασα το χώρο της, αλλά εγώ είμαι το θύμα

Ο Μάνος Παπαγιάννης μιλά δημόσια για όσα έγιναν με τη Σοφία Παυλίδου: Παραβίασα το χώρο της, αλλά εγώ είμαι το θύμα Facebook Twitter
6

Ο Μάνος Παπαγιάννης ο οποίος πρωταγωνιστεί στις καταγγελίες που έχει κάνει εναντίον του η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου μίλησε τελικά το πρωί της Τετάρτης ευθέως για το περιστατικό.

Ο ηθοποιός ο οποίος όλες αυτές τις μέρες μιλούσε με σύντομες ανακοινώσεις μέσω δικηγόρου εμφανίστηκε στην τηλεόραση και μίλησε στη Φαίη Σκορδά, για πρώτη φορά.

Το απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε στην εκπομπή δείχνει τον Μάνο Παπαγιάννη να αφηγείται τα όσα έγιναν στο θέατρο με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τους ισχυρισμούς της Σοφίας Παυλίδου.

«Ξεκινάμε την κουβέντα θεωρώντας δεδομένο ότι υπήρξε βία. Μου κάνει τρομερή εντύπωση! Γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι υπήρξε βία; Γιατί; Το ότι κάποιος κάνει μήνυση δεν σημαίνει τίποτα. Πώς θα νιώσεις τώρα που θα ακούσεις τα γεγονότα και θα έχεις άδικο;», αναφέρει στην παρουσιάστρια.

«Η κυρία Παυλίδου, την οποία ειλικρινά συμπαθώ, δεν έκανε μια κίνηση που έπρεπε να κάνει. Αυτό που λέγαμε με την ατάκα δεν ισχύει, είναι μια κίνηση που πρέπει να κάνει. Εγώ νόμιζα ότι έγινε κατά λάθος. Κι εκεί που άλλαζα και γέλαγα -μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο κ. Καλυβάτσης- μου λέει «Η Σοφία Παυλίδου αυτή την κίνηση δεν την έκανε επίτηδες». «Τι λες;», του λέω. Ανοίγω την πόρτα και φωνάζω στον πάνω όροφο: «Ρε Σοφία, γιατί δεν έκανες αυτή την κίνηση»; Και μου είπε: «Δεν μου βγήκε και δεν το έκανα». Τι εννοείς δεν σου βγήκε και δεν το έκανες;

Υπήρξε μια ένταση, υπήρξαν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις. Κι εγώ μίλησα άσχημα κι εκείνη μίλησε άσχημα. Κουβέντα στην κουβέντα υπήρξε ένταση και ύβρεις. Φεύγοντας να πάει στο καμαρίνι της και βρίζοντας ταυτόχρονα η Σοφία Παυλίδου -εγώ ήμουν κάτω- ήταν εξαιρετικά εριστική και είπε βρίζοντας αυτό το πράγμα εγώ δεν το κάνω. Και γυμνός όπως ήμουν ανεβαίνω πάνω να ζητήσω τον λόγο και να πω «Γιατί δεν την κάνεις; Δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις αυτό Σοφία και άνοιξα έντονα την πόρτα, το παραδέχομαι. Παραβίασα τον χώρο της. Δεκτόν. Άνοιξα έντονα την πόρτα. Το δέχομαι, λάθος μου».

 

Όμως δεν τη χτύπησα αναφέρει ο Μάνος Παπαγιάννης στη συνέχεια. «Είμαι το θύμα. Αμύνθηκα. Εκείνη μου επιτέθηκε», λέει χαρακτηριστικά.

 

«Αυτή με χτύπησε στο πρόσωπο και μάλιστα πολύ άσχημα. Εγώ αμύνθηκα»:

 
Πολιτισμός
6

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ταπισερί της Μπαγιέ έφτασε στο Βρετανικό Μουσείο έπειτα από μυστική επιχείρηση μέσα στη νύχτα

Πολιτισμός / Η Ταπισερί της Μπαγιέ έφτασε στο Βρετανικό Μουσείο έπειτα από μυστική επιχείρηση μέσα στη νύχτα

Σχεδόν χίλια χρόνια μετά τη Νορμανδική Κατάκτηση, η Ταπισερί της Μπαγιέ πέρασε ξανά τη Μάγχη μέσα στη νύχτα, σε μια μυστική έντεκαωρη επιχείρηση που θύμιζε κινηματογραφική ταινία.
THE LIFO TEAM
Οι ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες μειώνονται στο σινεμά, σύμφωνα με νέα έρευνα της GLAAD

Πολιτισμός / Οι ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες μειώνονται στο σινεμά, σύμφωνα με νέα έρευνα της GLAAD

Νέα έρευνα της GLAAD δείχνει ότι οι ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες στις ταινίες μειώνονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ στις 225 ταινίες που εξετάστηκαν δεν υπήρχε ούτε ένας τρανς χαρακτήρας.
THE LIFO TEAM
Ο καλλιτέχνης που πουλάει σκουπίδια από τον γάμο της Taylor Swift

Πολιτισμός / Ο καλλιτέχνης που πουλάει σκουπίδια από τον γάμο της Τέιλορ Σουίφτ

Ο Justin Gignac μάζεψε σκουπίδια έξω από το Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν μετά τον γάμο της Τέιλορ Σουίφτ με τον Τράβις Κέλσι, τα έκλεισε σε διάφανους κύβους των 25 δολαρίων και τα είδε να εξαντλούνται.
THE LIFO TEAM
Η Martine Gutierrez ψάχνει την ταυτότητα μέσα στα παιδικά παιχνίδια

Πολιτισμός / Η Martine Gutierrez ψάχνει την τρανς ταυτότητα μέσα στα παιδικά παιχνίδια

Στο Wunderkind, τη νέα της έκθεση στο Huis Marseille, η τρανς καλλιτέχνιδα Martine Gutierrez επιστρέφει στις κούκλες, τις ζωγραφιές και τις γοργόνες που έσωσε η μητέρα της, εκεί όπου η ταυτότητα άρχισε πρώτα να παίζεται, πριν γίνει λέξη.
THE LIFO TEAM
Ο Ανδρέας Αγγελιδάκης βάζει Frankie Goes to Hollywood πάνω από το σκοτάδι

Πολιτισμός / Ο Ανδρέας Αγγελιδάκης βάζει Frankie Goes to Hollywood πάνω από το σκοτάδι

Με αφορμή νέα συνέντευξή του για το Escape Room στη Μπιενάλε της Βενετίας, ο Ανδρέας Αγγελιδάκης μιλά για τον θάνατο, τη χρεοκοπία, τον HIV και το πένθος αλλά και για τη μουσική, το χιούμορ και το dancefloor που κάνουν το σκοτάδι να αντέχεται.
THE LIFO TEAM
Πάολα Ρεβενιώτη: Η βασίλισσα του βρώμικου μεγαλείου της καύλας

Πολιτισμός / Πάολα Ρεβενιώτη: Η βασίλισσα του βρώμικου μεγαλείου της καύλας

Η Πάολα Ρεβενιώτη έκανε το κράξιμο στέμμα, τη Συγγρού αρχείο και την καύλα πολιτική. Ένα προσωπικό αντίο του Πάνου Μιχαήλ στη γυναίκα που έζησε χωρίς να ζητήσει άδεια και άφησε πίσω της μια κουίρ μέθοδο ελευθερίας.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

σχόλια

4 σχόλια
Ξεκινά αυτή πρώτη το όλο θέμα, κόβει μια κίνηση που είναι υποχρεωμένη από συμβόλαιο της να κάνει. Αυτός νιώθει ότι αδικείται επαγγελματικά και αφού της ζητά το λόγο, αυτή προφανώς όχι μόνο δεν αισθάνεται ότι φταίει και τον αδικεί και του οφείλει εξηγήσεις ευγενικές και συγγνώμη , ακόμα κι αν τον είδε δικαιολογημένα φορτωμένο, αλλά του μιλά προφανώς απότομα, γειωτικά και του κλείνει την πόρτα. Ναι παραβίασε το χώρο της αλλά αυτή προηγουμένως είχε παραβιάσει τόσους κανόνες ηθικής, συμπεριφοράς, επαγγελματικό τητας κλπ. Αν είχε το θράσος και να του επιτεθεί πρώτη και αυτός απλά την απώθησε, πρόκειται για μια τεράστια αδικία!!!! Ο άνθρωπος έχασε τη δουλειά του κι αυτός έχει παιδιά! Το θέατρο έπρεπε να πει, παίζει μια εβδομάδα ο ένας και μια ο άλλος μέχρι να αποφασίσει η δικαιοσύνη...και να ζητήσει εξηγήσεις και από αυτή, γιατί ΑΥΤΗ ΚΑΙ το ξεκίνησε όλο ΚΑΙ το φούντωσε όλο. Άλλη μια περίπτωση που ο άνδρας γίνεται το εύκολο θύμα μιας βλαμμενης υπερβολικής πολιτικης ορθότητας που καλλιεργούν και επιβάλλουν πολλές γυναίκες με άλλοθι τα βάσανα κάποιων γυναικών παλαιότερων εποχών κυρίως. Τώρα έχουν αντιστραφεί τα πράγματα ως επί το πλείστον και τόσο στις οικογένειες όσο και στους εργασιακούς χώρους μάλλον είναι αυτές που εξασκούν την περισσότερη βία τελικά, που θέλουν πάντοτε να τη δικαιολογούν υπό το κάλυμμα ότι δεν είναι σωματική. Πόση βία άσκησε η κ. Παυλίδου στην προκειμένη περίπτωση;
Δεν ξέρει κανείς τι έγινε.Και γι αυτόν τον λόγο δεν γίνεται να δείχνουμε με δάχτυλο οποιονδήποτε. Ούτε την γυναίκα επειδή "τα ήθελε ο κ*λος τής" ούτε τον άντρα επειδή είναι άντρας. Μπορεί να φταίνε και οι δυο ή και κανείς και να είναι μια συκοφαντία.
Είναι τραγικό πάντως το γεγονός ότι επικαλείσαι κοινή λογική (όπως το σχόλιο σου), αλλά επειδή είναι η πολιτική ορθότητα έχει ξεφύγει, δέχεσαι περισσότερες αρνητικές απ' ότι θετικές ψήφους.