Οι A$AP Mob πρωταγωνιστούν στην τελευταία καμπάνια του οίκου Calvin Klein

Οι A$AP Mob πρωταγωνιστούν στην τελευταία καμπάνια του οίκου Calvin Klein Facebook Twitter
0

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος του χρόνου, αλλά φαίνεται πως ο Raf Simons δεν έχει καμία πρόθεση να χαλαρώσει τους ρυθμούς στον οίκο Calvin Klein.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με το Andy Warhol Foundation και την επιλογή μερικών μεγάλων ονόματα στη μουσική βιομηχανία για τη νέα διαφημιστική καμπάνια εσωρούχων, ο Βέλγος σχεδιαστής παραμένει πολυάσχολος ενόψει το σόου AW18 που θα πραγματοποιηθεί στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τον Φεβρουάριο. 

Μετά το «Our Family», για τις ανάγκες του οποίου οι Solange, Kelela και Dev Hynes πόζαραν σε ένα στάβλο φορώντας denim, έρχεται τώρα η νέα καμπάνια δια χειρός πάλι του φωτογράφου Willy Vanderperre, με πρωταγωνιστές την χιπ χοπ κολεκτίβα A$AP Mob, καθώς ο A$AP Rocky είναι ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Simons. 

Οι A$AP Mob πρωταγωνιστούν στην τελευταία καμπάνια του οίκου Calvin Klein Facebook Twitter

Εξελίσσοντας την παγκόσμια έκκληση #mycalvins του brand για δράση, το crew των Νεοϋορκέζων ράπερ της A$AP Mob - Rocky, Ferg, Nast, Twelvyy, Ant, Lou και J. Scott- πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια για τα denim ως μουσική οικογένεια. Συνδυάζοντας ομαδικές φωτογραφίες με ένα σύντομο βίντεο, η καμπάνια συνεχίζει την αμερικανική θεματολογία, με επίκεντρο την οικογένεια και την κοινωνία. Συζητώντας, γελώντας και χορεύοντας, «παίζουν» όλοι τους με τον τίτλο της καμπάνιας, αλλάζοντας το όνομα σε «Our Crew». 

Οι A$AP Mob πρωταγωνιστούν στην τελευταία καμπάνια του οίκου Calvin Klein Facebook Twitter

Φέρνοντας κοντά διαφορετικά γκρουπ στη μουσική, το στιλ και την κουλτούρα, μέχρι την άνοιξη του 2018 το διάσημο brand θα κυκλοφορήσεις κι άλλες τέτοιου είδους καμπάνιες στο πλαίσιο της σειράς του με επίκεντρο την οικογένεια.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM