«Θα ρωτούσες έναν άντρα κάτι τέτοιο;» Ένας δημοσιογράφος έκανε τη λάθος ερώτηση στη Blake Lively

«Θα ρωτούσες έναν άντρα κάτι τέτοιο;» Ένας δημοσιογράφος έκανε τη λάθος ερώτηση στη Blake Lively Facebook Twitter
2

What. A. Room. Thank you to each of the leaders I was lucky enough to spend my day with. I'm grateful for the work you do, and for the people you are. #powerofwomen @variety

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις

Το κόκκινο χαλί έχει πάντα ενδιαφέρον στις εκδηλώσεις με πρωταγωνίστριες διάσημες σταρ του Χόλιγουντ, αλλά πόση σημασία έχει όταν αυτή η εκδήλωση σχετίζεται με το ρόλο των γυναικών; Για την ηθοποιό Blake Lively, η συζήτηση για ρούχα σε τέτοιες περιστάσεις δεν έχει καμία θέση και ερωτήσεις σχετικά με αυτά είναι προσβλητικές.

Η ηθοποιός αντέδρασε  χθες το βράδυ στην εκδήλωση «Power of Women« τoυ περιοδικού Variety στη Νέα Υόρκη όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε τι φοράει απόψε και ποιο είναι το «power outfit» που επιλέγει.

Η Lively ήταν μεταξύ των γυναικών που βραβεύθηκαν και μιλούσε με δημοσιογράφους για τη σημασία που έχει η δράση και η δύναμη των γυναικών και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα στην κοινωνία. Εκείνη τη στιγμή έγινε η επίμαχη ερώτηση. «Σοβαρά τώρα το κάνουμε αυτό; Θα ρωτούσατε έναν άντρα κάτι τέτοιο;», είπε η ηθοποιός φανερά ενοχλημένη και ζήτησε από το δημοσιογράφο του «The Today Show», να κάνει μια άλλη ερώτηση. Η κάμερα κατέγραψε μέρος της απάντησής της:

Πολλά ήταν τα μίντια που σχολίασαν το ατυχές περιστατικό, δικαιολογώντας απόλυτα την ηθοποιό και τονίζοντας πως είναι σύνηθες να γίνονται αυτές οι ερωτήσεις σε άλλες εκδηλώσεις, αλλά η αστοχία στη συγκεκριμένη περίσταση ήταν μεγάλη.

Η Lively δεν είναι η πρώτη σταρ που κατακεραυνώνει δημοσιογράφο για μια τέτοια ερώτηση. Η Reese Witherspoon και η Sofia Vergara έχουν στο παρελθό  μιλήσει για το πόσο υποτιμητική μπορεί να είναι αυτή η ερώτηση σε γυναίκες του χώρου. Ωστόσο για την περίπτωση της Lively όλοι σημείωσαν το πόσο ευγενικά έδειξε την δυσαρέσκεια της δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία στο δημοσιογράφο.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Οκ ερώτηση. Μήπως βλέποντας τη φωτογραφία, βιώσατε το συναίσθημα και την φρίκη που είχε η Charlize Theron στον Δικηγόρο του διαβόλου;;; Η Jessica Chastain και η Blake Lively είναι οι εξαιρέσεις. Μήπως;;;