Αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο φέρνουν τα νέα έκτακτα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού με το Your Face Sounds Familiar να λαμβάνει προληπτικές δράσεις για την εξάπλωση του ιού.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σταθμός του ΑΝΤ1 αποφάσισε πως τα επόμενα επεισόδια της εκπομπής θα γίνουν χωρίς την παρουσία τηλεοπτικού κοινού.

 

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι τα γυρίσματα της Τετάρτης 11 Μαρτίου για το επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου, δε θα γίνουν παρουσία κοινού, παρά μόνο με τους συντελεστές της εκπομπής.

 

Ανάλογες κινήσεις και από τη διοίκηση του OPEN.

 

Σε ανακοίνωση μάλιστα του σταθμού αναφέρεται πως: «Ενόψει δύο ιδιαίτερα κρίσιμων μηνών για την εξέλιξη του κύματος της νόσου του κοροναϊού, ανακοινώνεται η απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN να μην δέχεται πλέον κοινό σε όσες εκπομπές του επέτρεπαν -λόγω κόνσεπτ- την παρουσία πολιτών στα στούντιο.

 

Τόσο το σόου «Just The Two Of Us» που θα κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 14 Μαρτίου όσο και όλες οι εκπομπές του σταθμού που υποδέχονταν ως κοινό στο στούντιο πολίτες που επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν ζωντανά τα τηλεοπτικά δρώμενα, θα γυρίζονται πλέον παρουσία μόνο των απαραίτητων συντελεστών, με αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής -σύμφωνα με τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας».