Το TIME «διαγράφει» το 2020 στο εξώφυλλό του- Η χειρότερη χρονιά όλων των εποχών

Το TIME «διαγράφει» το 2020 στο εξώφυλλό του- Η χειρότερη χρονιά όλων των εποχών Facebook Twitter
0

Το TIME κάνει αυτό που λογικά επιθυμεί όλος ο πλανήτης: «διαγράφει» το 2020, στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του.

«Η χειρότερη χρονιά όλων των εποχών», είναι ο τίτλος του περιοδικού. Στο εξώφυλλο, σε λευκό φόντο μέσα σε κόκκινο πλαίσιο, το TIME έχει βάλει ένα μεγάλο κόκκινο «Χ» πάνω στο 2020.


«Έχουν υπάρξει χειρότερες χρονιές στην αμερικανική ιστορία και σίγουρα χειρότερες χρονιές στην παγκόσμια ιστορία, αλλά οι περισσότεροι από εμάς που είμαστε εν ζωή σήμερα, δεν έχουμε ξαναδεί τίποτα σαν κι αυτό», γράφει η Στέφανι Ζάκαρεκ, κριτικός κινηματογράφου του ΤΙΜΕ. 

«Θα έπρεπε να ήσουν πάνω από 100 για να θυμάσαι την καταστροφή του Α' Παγκοσμίου Πολέμου και την πανδημία της ισπανικής γρίπης, περίπου 90 ετών για να έχεις μια αίσθηση των οικονομικών απωλειών που προκάλεσε η Μεγάλη Ύφεση και περίπου 80 για να έχεις αναμνήσεις από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τη φρίκη του», συνεχίζει και κάνει αναφορά στην πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και στις αμερικανικές εκλογές, ως τις μεγάλες προκλήσεις της χρονιάς. 

«Η δουλειά μου, ως κριτικός κινηματογράφου, είναι να παρακολουθώ ταινίες και να αλιεύω τις συνδέσεις τους με τις ζωές μας. Αν το 2020 ήταν δυστοπική ταινία, πιθανότατα θα την είχατε κλείσει έπειτα από 20 λεπτά», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ζάκαρεκ στο μακροσκελές άρθρο της.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλουν σε ανώτερα στελέχη»

TV & Media / Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλλουν σε ανώτερα στελέχη»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, την ομιλία Αντώνη Σαμαρά, αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερη σεζόν της σειράς «Σέρρες»
LIFO NEWSROOM