ΦΩΤΙΕΣ

«Τέλος Μουτσινάς, Λιάγκας, Στεφανίδου» - Οι εκπομπές που αναβάλλονται λόγω κορωνοϊού

«Τέλος Μουτσινάς, Λιάγκας, Στεφανίδου» - Οι εκπομπές που αναβάλλονται λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
2

Πολλές είναι οι τηλεοπτικές εκπομπές που δεν θα μεταδίδονται προσωρινά λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το tlife.gr, για λόγους ασφαλείας και προστασίας αποφασίστηκε να μην μεταδοθούν για δυο εβδομάδες οι εκπομπές «Καλό μεσημεράκι» με το Νίκο Μουτσινά, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου, τα γυρίσματα των οποίων γίνονται σε στούντιο στα Μελίσσια. 

Νωρίτερα ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πως αναβάλλει προσωρινά και την πρεμιέρα του Big Brother στο πλαίσιο των μέτρων εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

Επίσης έγινε γνωστό πως διακόπτονται προσωρινά, για προληπτικούς λόγους, λόγω του κορωνοϊού, και τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Καφέ της Χαράς» θα διακοπούν δήλωσε ο Χάρης Ρώμας. «Δεν θέλω να περάσει από το μυαλό κανενός από τους συνεργάτες ότι βάζουμε κάτι πάνω από την υγεία τους ή πάνω από την υγεία των οικογενειών τους», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.

Αλλαγές και στο Your Face Sounds Familiar φέρνουν τα νέα έκτακτα μέτρα, καθώς ο σταθμός του ΑΝΤ1 αποφάσισε πως τα επόμενα επεισόδια της εκπομπής θα γίνουν χωρίς την παρουσία τηλεοπτικού κοινού. 

TV & Media
2

ΦΩΤΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM
Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια