«Τέλος Μουτσινάς, Λιάγκας, Στεφανίδου» - Οι εκπομπές που αναβάλλονται λόγω κορωνοϊού

«Τέλος Μουτσινάς, Λιάγκας, Στεφανίδου» - Οι εκπομπές που αναβάλλονται λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
2

Πολλές είναι οι τηλεοπτικές εκπομπές που δεν θα μεταδίδονται προσωρινά λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το tlife.gr, για λόγους ασφαλείας και προστασίας αποφασίστηκε να μην μεταδοθούν για δυο εβδομάδες οι εκπομπές «Καλό μεσημεράκι» με το Νίκο Μουτσινά, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου, τα γυρίσματα των οποίων γίνονται σε στούντιο στα Μελίσσια. 

Νωρίτερα ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πως αναβάλλει προσωρινά και την πρεμιέρα του Big Brother στο πλαίσιο των μέτρων εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

Επίσης έγινε γνωστό πως διακόπτονται προσωρινά, για προληπτικούς λόγους, λόγω του κορωνοϊού, και τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Καφέ της Χαράς» θα διακοπούν δήλωσε ο Χάρης Ρώμας. «Δεν θέλω να περάσει από το μυαλό κανενός από τους συνεργάτες ότι βάζουμε κάτι πάνω από την υγεία τους ή πάνω από την υγεία των οικογενειών τους», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.

Αλλαγές και στο Your Face Sounds Familiar φέρνουν τα νέα έκτακτα μέτρα, καθώς ο σταθμός του ΑΝΤ1 αποφάσισε πως τα επόμενα επεισόδια της εκπομπής θα γίνουν χωρίς την παρουσία τηλεοπτικού κοινού. 

TV & Media
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΡΙΑΝΤΑ ΓΚΡΑΝΤΕ ΜΠΙΛ ΜΑΧΕΡ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

TV & Media / «Ίσως αυτό το αστείο την κάνει να φάει κάτι» - Αντιδράσεις με το σχόλιο του Μπιλ Μάχερ για την Αριάνα Γκράντε

Το άστοχο «αστείο» του παρουσιαστή για την τραγουδίστρια, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση εκπροσώπου της ότι αποχωρεί από τη δημοσιότητα λόγω της «αδιάκοπης κριτικής»
THE LIFO TEAM
Το American Horror Story επιστρέφει με όλο το παλιό του καστ — και χωρίς την Αριάνα Γκράντε

TV & Media / Το American Horror Story επιστρέφει με όλο το παλιό του καστ και χωρίς την Αριάνα Γκράντε

Ο Ράιαν Μέρφι ανοίγει ξανά το στοιχειωμένο αρχείο του American Horror Story: σε νέα συνέντευξη μιλά για τους παλιούς σταρ που επιστρέφουν και εξηγεί γιατί η Αριάνα Γκράντε τελικά έμεινε εκτός.
THE LIFO TEAM
ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕΙΡΑ HBO ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

TV & Media / Χάρι Πότερ: Ο διευθυντής φωτογραφίας της σειράς του HBO είπε ότι «τα γυρίσματα ήταν εξαντλητικά»

Η παραγωγή της νέας τηλεοπτικής μεταφοράς ξεκίνησε πέρυσι στα Warner Bros. Studios στο Λίβσντεν, με την πρώτη σεζόν να βασίζεται στο βιβλίο, Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια