Τα 82α βραβεία Οσκαρ

Τα 82α βραβεία Οσκαρ Facebook Twitter
0

Η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή ήταν η νίκη της Kathryn Bigelow- η πρώτη γυναίκα που κέρδισε Οσκαρ σκηνοθεσίας . Η Bigelow κέρδισε τον πρώην σύζυγό της James Cameron που ήταν υποψήφιος για Οσκαρ σκηνοθεσίας ενώ η ταινία της Hurt Locker κέρδισε και το Οσκαρ καλύτερης ταινίας. Τα υπόλοιπα Οσκαρ ηταν αναμενόμενα. Ο Jeff Bridges κέρδισε το Βραβείο Α αντρικού ρόλου για το Crazy Heart η Sandra Bullock για το Βραβειο Α γυναικείου ρόλου για το Blind Side . Καμία από τις δυο ταινίες δεν έχουν βγει ακόμα στους ελληνικούς κινηματογράφους. Βραβείο Β γυναικείου ρόλου πήρε η Μο’Νique για το Precious και Β Αντρικού ο Christoph Waltz για την ερμηνεία του στην ταινία Ingluorious Basterds.

ΔΤ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

TV & Media / Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

«Πάντα ένιωθα πολύ άσχημα, πάντα τον προστάτευα και ήθελα να τον βοηθήσω. Έλεγα ότι έπρεπε να το παλέψω περισσότερο ή  ότι μπορούσα να βοηθήσω» εξομολογήθηκε η 45χρονη στο πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν των «The Kardashians»
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών

TV & Media / Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών σύμφωνα με τους ΝΥΤ

Από τον Esquire μέχρι το Rolling Stone και από το Time ως το New Yorker: εξώφυλλα που έγραψαν ιστορία, με πρόσωπα-σύμβολα που καθόρισαν την εποχή τους, από τον Μοχάμεντ Άλι και τη Μαντόνα μέχρι τον Τζον Λένον και τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
LIFO NEWSROOM
Πάου Μπρουνέτ: Ο 12χρονος σταρ του YouTube που εξηγεί στον κόσμο τον περίπλοκο σύμπαν του αυτισμού

TV & Media / Πάου Μπρουνέτ: Ο 12χρονος σταρ του YouTube που εξηγεί στον κόσμο τον περίπλοκο σύμπαν του αυτισμού

Η φήμη του ήταν ήδη σημαντική πριν μια συνέντευξη με τον διάσημο Ισπανό ποδοσφαιριστή Μαρκ Κουκουρέγια, ο γιος του οποίου είναι επίσης αυτιστικός, τον εκτοξεύσει σε άλλα επίπεδα δημοτικότητας
LIFO NEWSROOM