Τα 82α βραβεία Οσκαρ

Τα 82α βραβεία Οσκαρ Facebook Twitter
0

Η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή ήταν η νίκη της Kathryn Bigelow- η πρώτη γυναίκα που κέρδισε Οσκαρ σκηνοθεσίας . Η Bigelow κέρδισε τον πρώην σύζυγό της James Cameron που ήταν υποψήφιος για Οσκαρ σκηνοθεσίας ενώ η ταινία της Hurt Locker κέρδισε και το Οσκαρ καλύτερης ταινίας. Τα υπόλοιπα Οσκαρ ηταν αναμενόμενα. Ο Jeff Bridges κέρδισε το Βραβείο Α αντρικού ρόλου για το Crazy Heart η Sandra Bullock για το Βραβειο Α γυναικείου ρόλου για το Blind Side . Καμία από τις δυο ταινίες δεν έχουν βγει ακόμα στους ελληνικούς κινηματογράφους. Βραβείο Β γυναικείου ρόλου πήρε η Μο’Νique για το Precious και Β Αντρικού ο Christoph Waltz για την ερμηνεία του στην ταινία Ingluorious Basterds.

ΔΤ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix – Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

TV & Media / Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix - Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

Πάνω από 150 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολουθούν anime στην πλατφόρμα – Τριπλασιασμός θεάσεων τα τελευταία πέντε χρόνια, με κορυφαίους τίτλους όπως τα «Sakamoto Days», «Cyberpunk: Edgerunners 2» και «My Melody & Kuromi» να επανέρχονται
LIFO NEWSROOM
James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

TV & Media / James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

«Ναι, είναι πολιτική», τονίζει ο σκηνοθέτης αναλύοντας το όραμά του για τη νέα ταινία Σούπερμαν και συμπληρώνει: «Η βασική ανθρώπινη καλοσύνη είναι μια αξία και είναι κάτι που έχουμε χάσει»
LIFO NEWSROOM