Συμμαχία Fox, Disney και Warner Bros για νέα πλατφόρμα αθλητικών μεταδόσεων

Συμμαχία Fox, Disney και Warner Bros για νέα πλατφόρμα αθλητικών μεταδόσεων Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Η Fox, η Disney και η Warner Bros Discovery ανακοίνωσαν ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας αθλητικών μεταδόσεων, που θα λανσάρουν το φθινόπωρο. 

Στόχος τους με τη νέα πλατφόρμα είναι να προσελκύσουν νεαρούς τηλεθεατές, που δεν βλέπουν τηλεόραση. Στο κοινό τους εγχείρημα, η Fox, η Disney και η Warner Bros θα δημιουργήσουν μια νέα υπηρεσία streaming από το μεγάλο πακέτο δικαιωμάτων επαγγελματικών και κολεγιακών αθλημάτων που διαθέτουν, που κυμαίνεται από το NFL, τo NBA και την MLB, μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. 

Το όνομα της πλατφόρμας δεν έχει ανακοινωθεί και θα προσφέρει ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει κανάλια όπως τα ESPN, TNT, και FS1, όπως και αθλητικό περιεχόμενο που θα μεταδίδει η υπηρεσία streaming. Οι συνδρομητές θα μπορούν να το επιλέξουν ξεχωριστά ή σε συνδυασμό με το Disney+, Hulu ή Max. 

Οι CEO των τριών εταιρειών συζητούσαν το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας εδώ και αρκετό καιρό, σύμφωνα με πηγές του Reuters. Με τη νέα πλατφόρμα πιστεύουν ότι θα παρέχουν στους συνδρομητές περισσότερες επιλογές και ότι η υπηρεσία streaming δεν θα υποκαταστήσει το EPSN της Disney ή το FS1 του Fox, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η νέα πλατφόρμα θα ανήκει από κοινού και στις τρεις εταιρείες, που θα έχουν την ίδια εκπροσώπηση στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ θα διαθέτουν το αθλητικό περιεχόμενό τους για το οποίο έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 μετά τις αντιδράσεις

TV & Media / Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 έπειτα από αντιδράσεις

Ως απάντηση στο κύμα επικρίσεων, η Amazon αντικατέστησε τις φωτογραφίες με πιο παραδοσιακές, από τις ίδιες τις ταινίες, αν και, όπως επισημαίνεται, ούτε αυτές περιλαμβάνουν όπλα
LIFO NEWSROOM
Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

TV & Media / Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

Η Ζέλντα Γουίλιαμς, κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ξεσπά κατά της τεχνητής νοημοσύνης και των deepfake βίντεο που «ανασταίνουν» τον πατέρα της, καταγγέλλοντας τη χρήση του AI στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ως ανήθικη και προσβλητική προς την ανθρώπινη δημιουργία
LIFO NEWSROOM
Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM