Στο Άμπου Ντάμπι διοργανώνουν ένα πραγματικό «Squid Game»

Στο Αμπού Ντάμπι διοργανώνουν ένα πραγματικό «Squid Game» Facebook Twitter
Imdb
0

Ήταν θέμα χρόνου το Squid Game, η δημοφιλής σειρά του Netflix, να γίνει πραγματικότητα αλλά σε murder free εκδοχή.

Το δράμα για την απόλυτη επιβίωση, που διαδραματίζεται με γνώμονα μία διεστραμμένη πτυχή των κλασικών παιδικών παιχνιδιών, θα λάβει χώρα σε μια εκδήλωση στο Κορεατικό Πολιτιστικό Κέντρο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η εκδήλωση του KCC θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη στο γραφείο του Πολιτιστικού Κέντρου στο Άμπου Ντάμπι και περιλαμβάνει τα παιχνίδια της σειράς, χωρίς την αιματοχυσία.

Δύο ομάδες των 15 ατόμων, με μπλουζάκια με το λογότυπο της παράστασης, θα παίξουν «κόκκινο φως, πράσινο φως» το ελληνικό «αγαλματάκια ακούνητα» και άλλα παιχνίδια που εμφανίζονται στη σειρά. 

Το προσωπικό της εκδήλωσης θα φορά ροζ φόρμες με κύκλους, τρίγωνα και τετράγωνα για να μοιάζουν με τους φύλακες στα παιχνίδια θανάτου της σειράς.

Ενώ στο site για την εγγραφή στην εκδήλωση αναφέρει ότι θα υπάρξουν κάποια βραβεία, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το ίδιο βραβείο των 45,6 δισεκατομμυρίων γουόν, που διεκδικούν οι πρωταγωνιστές.

Μόνο οι κάτοικοι των ΗΑΕ είναι επιλέξιμοι να διαγωνιστούν και για να υποβάλουν αίτηση οι υποψήφιοι χρειάστηκε να απαντήσουν σε ερωτήσεις, που αφορούσαν σε βασικές γνώσεις πάνω στη σειρά, του Squid Game του Netflix.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που το Squid Game μεταφέρεται στην πραγματική ζωή. Παιδιά σε σχολείο του Βελγίου, άνω των 18, έπαιξαν τα «αγαλματάκια ακούνητα». Οι νικητές χτύπησαν τους χαμένους.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ