Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ταυτότητα έχω εγώ ο ίδιος, δεν χρειάζεται να έχω από τα χρήματα

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ταυτότητα έχω εγώ ο ίδιος, δεν χρειάζεται να έχω από τα χρήματα Facebook Twitter
0

Ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για την ζωή του και για την πορεία του στο χώρο της υποκριτικής. 

Παράλληλα αναφέρθηκε στη σημασία της αυτοκριτικής στη ζωή του και στη σχέση με τον πατέρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ψηλά από τη Γέφυρα», τόνισε: «Είναι διαβατήριο τα χρήματα. Είμαι ευτυχής γιατί μπορώ και βιοπορίζομαι από αυτό που αγαπάω. Ταυτότητα έχω εγώ ο ίδιος, δεν χρειάζεται να έχω από τα χρήματα. Δεν έχω πολλά χρήματα, έχω αυτά που μου αναλογούν».

«Συνήθως στις πρεμιέρες μου δεν καλώ κανέναν. Ο πατέρας μου έρχεται από μόνος του, γιατί θέλει. Συνήθως μου λέει καλά λόγια, πολλές φορές μου έχει πει και αρνητικά. Δεν είμαστε πάντα τέλειοι. Κάποια στιγμή πρέπει να είμαστε και άθλιοι, για να ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε. Το ωραιότερο κοπλιμέντο που έχω ακούσει από τον πατέρα μου ήταν, όταν ήρθε σε μια παράσταση με ιδιαίτερη πλοκή και κατέβηκα μετά να τον βρω, με κοίταξε και μου είπε "μεγάλωσες"», εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός.

Σχετικά με την εικόνα που έχει για τον εαυτό του και την αυτοκριτική τόνισε:

«Είμαι εξωφρενικά αυστηρός με τον εαυτό μου. Εστιάζω κυρίως στα αρνητικά σε όλα τα επίπεδα, για να ξέρω τι κάνω λάθος. Με βοηθά να καταλαβαίνω πού μπορώ να εξελιχθώ και να μην είμαι στάσιμος, να μη νομίζω για τον εαυτό μου ότι είμαι ντε και καλά κάτι φανταστικό. Δεν είμαι, είμαι άνθρωπος, όπως όλοι, με καλές και κακές πλευρές και προσπαθώ να τις εξελίξω».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

TV & Media / Καπουτζίδης: «Ένα παιδί ομόφυλου ζευγαριού εάν ανοίξει την τηλεόραση θα ακούσει φρικαλεότητες για τους γονείς του»

«Κάλεσα σε μια σύσκεψη, με zoom, τους ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 και τους ευχαριστώ γιατί πραγματικά με άκουσαν και κατάλαβαν τι ήθελα να πω» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την ερωτική σκηνή των δύο ανδρών, που προβλήθηκε στις «Σέρρες»
THE LIFO TEAM
Η Τίνα Φέι δεν θα πήγαινε ποτέ διακοπές μόνο με straight ζευγάρια

TV & Media / «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές μόνο με στρέιτ ζευγάρια»: Η Τίνα Φέι για το The Four Seasons

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του The Four Seasons στο Netflix, η Τίνα Φέι μιλά για το γκέι ζευγάρι της σειράς, την επιλεγμένη οικογένεια και το γιατί θα της φαινόταν ψεύτικη μια παρέα διακοπών μόνο με στρέιτ ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

TV & Media / Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Euphoria έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για το ανδρικό βλέμμα, τη σεξουαλικοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων και την έλλειψη γυναικών πίσω από την κάμερα στο Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM
Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM