Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ταυτότητα έχω εγώ ο ίδιος, δεν χρειάζεται να έχω από τα χρήματα

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ταυτότητα έχω εγώ ο ίδιος, δεν χρειάζεται να έχω από τα χρήματα Facebook Twitter
0

Ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για την ζωή του και για την πορεία του στο χώρο της υποκριτικής. 

Παράλληλα αναφέρθηκε στη σημασία της αυτοκριτικής στη ζωή του και στη σχέση με τον πατέρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ψηλά από τη Γέφυρα», τόνισε: «Είναι διαβατήριο τα χρήματα. Είμαι ευτυχής γιατί μπορώ και βιοπορίζομαι από αυτό που αγαπάω. Ταυτότητα έχω εγώ ο ίδιος, δεν χρειάζεται να έχω από τα χρήματα. Δεν έχω πολλά χρήματα, έχω αυτά που μου αναλογούν».

«Συνήθως στις πρεμιέρες μου δεν καλώ κανέναν. Ο πατέρας μου έρχεται από μόνος του, γιατί θέλει. Συνήθως μου λέει καλά λόγια, πολλές φορές μου έχει πει και αρνητικά. Δεν είμαστε πάντα τέλειοι. Κάποια στιγμή πρέπει να είμαστε και άθλιοι, για να ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε. Το ωραιότερο κοπλιμέντο που έχω ακούσει από τον πατέρα μου ήταν, όταν ήρθε σε μια παράσταση με ιδιαίτερη πλοκή και κατέβηκα μετά να τον βρω, με κοίταξε και μου είπε "μεγάλωσες"», εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός.

Σχετικά με την εικόνα που έχει για τον εαυτό του και την αυτοκριτική τόνισε:

«Είμαι εξωφρενικά αυστηρός με τον εαυτό μου. Εστιάζω κυρίως στα αρνητικά σε όλα τα επίπεδα, για να ξέρω τι κάνω λάθος. Με βοηθά να καταλαβαίνω πού μπορώ να εξελιχθώ και να μην είμαι στάσιμος, να μη νομίζω για τον εαυτό μου ότι είμαι ντε και καλά κάτι φανταστικό. Δεν είμαι, είμαι άνθρωπος, όπως όλοι, με καλές και κακές πλευρές και προσπαθώ να τις εξελίξω».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ