Πρωταγωνιστής πρωταπριλιάτικων αστείων ο Βαρουφάκης στα διεθνή ΜΜΕ

Πρωταγωνιστής πρωταπριλιάτικων αστείων ο Βαρουφάκης στα διεθνή ΜΜΕ Facebook Twitter
2
Πρωταγωνιστής πρωταπριλιάτικων αστείων ο Βαρουφάκης στα διεθνή ΜΜΕ Facebook Twitter

Οριστικό τέλος στην ελληνική οικονομική κρίση με τη βοήθεια του... Πυθαγόρειου Θεωρήματος προτείνει ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, ενώ η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα ετοιμάζεται να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον χώρο της... εστίασης για τις ταλαιπωρημένες χώρες της Νότιας Ευρώπης.

Φυσικά δεν πρόκειται για αληθινές ειδήσεις αλλά για πρωταπριλιάτικα δημοσιεύματα που επινόησαν σήμερα εφημερίδες και site τιμώντας το έθιμο της Πρωταπριλιάς.

Στο πνεύμα των ημερών, η Commerzbank ανέφερε ότι βρέθηκε η λύση στα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας:


"O υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης πρότεινε να επιβληθεί μια εφάπαξ ειδική άδεια χρήσης, ύψους 1 ευρώ, στους χρήστες του... Πυθαγόρειου Θεωρήματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα έσοδα, από την 1η Απριλίου 570 μέχρι σήμερα, με επιτόκιο 4%, θα ανέλθουν στα 107.443.980.002.362.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Commerzbank"

Η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung από την πλευρά της δημοσιεύει σήμερα ένα "ρεπορτάζ" για το εστιατόριο που προτίθεται να ανοίξει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Θα ονομάζεται "Η Δύση του Ευρώ" και θα προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης στους φτωχούς της νότιας Ευρώπης.

Στη Βρετανία τα πρωταπριλιάτικα ψέματα, ιδίως στον Τύπο, έχουν μακρά παράδοση.

Φέτος η βρετανική εφημερίδα Sun κατήργησε τη βασίλισσα Ελισάβετ από τα χαρτονομίσματα:

Στο εξής, στο χαρτονόμισμα των 5 λιρών θα εικονίζεται ο επιτυχημένος μουσικός παραγωγός Σάιμον Κάουελ, σε αυτό των δέκα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και, ενώ προς τιμή της βασίλισσας το χαρτονόμισμα των 20 λιρών θα κοσμεί η φωτογραφία της Έλεν Μίρεν, της ηθοποιού που έχει υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Όσο για την ποδοσφαιρική ομάδα Άρσεναλ, αυτή αποφάσισε, σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών ειδών Puma, να ρίξει στην αγορά μια πρωτοποριακή μπάλα για... αριστεροπόδαρους παίκτες.
"Ο Σάντι Καθόρλα, ο Μεσούτ Εζίλ, ο Νάτσο Μονρεάλ και ο Εκτόρ Μπελερίν ήταν οι πρώτοι που δοκίμασαν τη νέα μπάλα και τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα", διαβεβαίωσε στην ανακοίνωσή της η ομάδα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NETFLIX ΡΩΜΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

TV & Media / Δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις τιμών του Netflix, ανοίγοντας τον δρόμο για επιστροφές έως και 500 ευρώ

Το δικαστήριο έκρινε ότι οι αυξήσεις στις τιμές συνδρομής μεταξύ 2017 και 2024 ήταν παράνομες, γεγονός που ενδέχεται να δίνει δικαίωμα σε εκατομμύρια Ιταλούς συνδρομητές να λάβουν επιστροφές έως και 500 ευρώ. Η εταιρεία streaming δηλώνει ότι θα ασκήσει έφεση.
THE LIFO TEAM
ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΣΕΙΡΑ

TV & Media / Η υπόθεση Έπσταϊν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η σειρά καταγράφει την έρευνα που αποκάλυψε τη συμφωνία που είχε συνάψει ο Έπσταϊν το 2008 με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, επιτρέποντάς του να αποφύγει βαρύτερες κατηγορίες
THE LIFO TEAM
Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

TV & Media / Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

Το βρετανικό περιοδικό The Face ανακοίνωσε ότι σταματά ξανά τη λειτουργία του, επτά χρόνια μετά το relaunch του το 2019. Το τεύχος για την άνοιξη του  2026 θα είναι το τελευταίο, κλείνοντας ένα ακόμη κεφάλαιο για έναν τίτλο που σημάδεψε τη βρετανική style και youth culture.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Το μονο αστειο ηταν με την πρωτοποριακη μπαλα της Αρσεναλ, με τα υπολοιπα...ξεπαγιασαμε! Ειδικα με τον χωρο εστιασης στην ΕΚΤ που θα προσφερει ειδη πρωτης αναγκης στους φτωχους της Νοτιας Ευρωπης...μειναμε παγοστυλες! Αυτοι τουλαχιστον το χαρηκαν ή γελανε με χρονομετρηση; ...Και χρονοχρεωση, αμε...απο αυτους ολα να τα περιμενεις!Εχουμε κι εμεις οι ταλαιπωρες χωρες κατι να τους προσφερουμε,μην ειμαστε και αχαριστοι...Και το δικο μας σε ειδος αναγκης ειναι.