Πρωταγωνιστής πρωταπριλιάτικων αστείων ο Βαρουφάκης στα διεθνή ΜΜΕ

Πρωταγωνιστής πρωταπριλιάτικων αστείων ο Βαρουφάκης στα διεθνή ΜΜΕ Facebook Twitter
2
Πρωταγωνιστής πρωταπριλιάτικων αστείων ο Βαρουφάκης στα διεθνή ΜΜΕ Facebook Twitter

Οριστικό τέλος στην ελληνική οικονομική κρίση με τη βοήθεια του... Πυθαγόρειου Θεωρήματος προτείνει ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, ενώ η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα ετοιμάζεται να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον χώρο της... εστίασης για τις ταλαιπωρημένες χώρες της Νότιας Ευρώπης.

Φυσικά δεν πρόκειται για αληθινές ειδήσεις αλλά για πρωταπριλιάτικα δημοσιεύματα που επινόησαν σήμερα εφημερίδες και site τιμώντας το έθιμο της Πρωταπριλιάς.

Στο πνεύμα των ημερών, η Commerzbank ανέφερε ότι βρέθηκε η λύση στα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας:


"O υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης πρότεινε να επιβληθεί μια εφάπαξ ειδική άδεια χρήσης, ύψους 1 ευρώ, στους χρήστες του... Πυθαγόρειου Θεωρήματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα έσοδα, από την 1η Απριλίου 570 μέχρι σήμερα, με επιτόκιο 4%, θα ανέλθουν στα 107.443.980.002.362.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Commerzbank"

Η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung από την πλευρά της δημοσιεύει σήμερα ένα "ρεπορτάζ" για το εστιατόριο που προτίθεται να ανοίξει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Θα ονομάζεται "Η Δύση του Ευρώ" και θα προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης στους φτωχούς της νότιας Ευρώπης.

Στη Βρετανία τα πρωταπριλιάτικα ψέματα, ιδίως στον Τύπο, έχουν μακρά παράδοση.

Φέτος η βρετανική εφημερίδα Sun κατήργησε τη βασίλισσα Ελισάβετ από τα χαρτονομίσματα:

Στο εξής, στο χαρτονόμισμα των 5 λιρών θα εικονίζεται ο επιτυχημένος μουσικός παραγωγός Σάιμον Κάουελ, σε αυτό των δέκα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και, ενώ προς τιμή της βασίλισσας το χαρτονόμισμα των 20 λιρών θα κοσμεί η φωτογραφία της Έλεν Μίρεν, της ηθοποιού που έχει υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Όσο για την ποδοσφαιρική ομάδα Άρσεναλ, αυτή αποφάσισε, σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών ειδών Puma, να ρίξει στην αγορά μια πρωτοποριακή μπάλα για... αριστεροπόδαρους παίκτες.
"Ο Σάντι Καθόρλα, ο Μεσούτ Εζίλ, ο Νάτσο Μονρεάλ και ο Εκτόρ Μπελερίν ήταν οι πρώτοι που δοκίμασαν τη νέα μπάλα και τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα", διαβεβαίωσε στην ανακοίνωσή της η ομάδα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

TV & Media / YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

Το YouTube διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να προτείνει προσωποποιημένα βίντεο στους χρήστες και να παρέχει στους δημιουργούς εργαλεία που τους βοηθούν να κατανοούν τι είναι δημοφιλές στο κοινό τους
LIFO NEWSROOM
Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

TV & Media / Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

Ζωντανά από την Αθήνα μεταδίδει αυτή την ώρα ο διάσημος Αμερικανός YouTuber IShowSpeed, παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε ένα νέο IRL stream που έχει ήδη προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM
Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix – Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

TV & Media / Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix - Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

Πάνω από 150 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολουθούν anime στην πλατφόρμα – Τριπλασιασμός θεάσεων τα τελευταία πέντε χρόνια, με κορυφαίους τίτλους όπως τα «Sakamoto Days», «Cyberpunk: Edgerunners 2» και «My Melody & Kuromi» να επανέρχονται
LIFO NEWSROOM
James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

TV & Media / James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

«Ναι, είναι πολιτική», τονίζει ο σκηνοθέτης αναλύοντας το όραμά του για τη νέα ταινία Σούπερμαν και συμπληρώνει: «Η βασική ανθρώπινη καλοσύνη είναι μια αξία και είναι κάτι που έχουμε χάσει»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Το μονο αστειο ηταν με την πρωτοποριακη μπαλα της Αρσεναλ, με τα υπολοιπα...ξεπαγιασαμε! Ειδικα με τον χωρο εστιασης στην ΕΚΤ που θα προσφερει ειδη πρωτης αναγκης στους φτωχους της Νοτιας Ευρωπης...μειναμε παγοστυλες! Αυτοι τουλαχιστον το χαρηκαν ή γελανε με χρονομετρηση; ...Και χρονοχρεωση, αμε...απο αυτους ολα να τα περιμενεις!Εχουμε κι εμεις οι ταλαιπωρες χωρες κατι να τους προσφερουμε,μην ειμαστε και αχαριστοι...Και το δικο μας σε ειδος αναγκης ειναι.