Πέθανε ο ηθοποιός των «The Sopranos» και «Τα καλά παιδιά», Paul Herman

Πέθανε ο ηθοποιός των «The Sopranos» και «Τα καλά παιδιά», Paul Herman Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ηθοποιός Paul Herman γνωστός από τους ρόλους τους στο «The Sopranos».

Ο ηθοποιός πέθανε την Τρίτη και ο συμπρωταγωνιστής του στο «Sopranos» Michael Imperioli επιβεβαίωσε την είδηση ​​μέσω Instagram. Η αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί.

«Ο Paulie ήταν απλά ένας υπέροχος τύπος», έγραψε ο Imperioli στην ανάρτησή του στο Instagram.

«Ένας πρωτοκλασάτος αφηγητής και λογοτέχνης και ένας υπέροχος ηθοποιός. Τα Καλά Παιδιά, Κάποτε στην Αμερική, Ο Ιρλανδός και φυσικά The Sopranos είναι μερικά από τα highlights. Ο Paulie ζούσε πολύ κοντά μου τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι που περάσαμε λίγο χρόνο μαζί πριν μας αφήσει. Θα μου λείψει. Με πολλή αγάπη στην οικογένειά του, στους φίλους και στην κοινότητά των ηθοποιών και κινηματογραφιστών».

Η πρώτη ταινία του Herman ήταν το «Dear Mr. Wonderful», μια κωμωδία του 1982 με πρωταγωνιστή τον Joe Pesci. Τις επόμενες δύο δεκαετίες, εμφανίστηκε σε πολλές σημαντικές ταινίες, με αρκετές να έχουν θεματική τη μαφία ή την εγκληματικότητας όπως «Κάποτε στην Αμερική», «The Cotton Club», «Big», «Bullets Over Broadway», «Heat» και «Ανάλυσέ το».

Είχε κάνει guest σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων τα «The Equalizer» και «Οι Σκληροί του Μαϊάμι».

Συχνός συνεργάτης του Μάρτιν Σκορσέζε, ήδη από το δράμα του 1986 «Το χρώμα του Χρήματος».

Ακολούθησαν τα «Ο Τελευταίος Πειρασμός», «Τα Καλά Παιδιά», «Casino». και «Ο Ιρλανδός», η τελευταία ταινία του.

Εμφανίστηκε σε πέντε επεισόδια του «The Sopranos» ως Beansie, πρώην έμπορος ναρκωτικών και συνεργάτης της εγκληματικής οικογένειας DiMeo.

Μετά το «The Sopranos», ο Herman εμφανίστηκε στο «Entourage» ως Marvin, ο λογιστής του κύριου χαρακτήρα Vince Chase (Adrian Grenier).

Είχε επίσης εμφανιστεί στα «Silver Linings Playbook» και «American Hustle». Το 2019, επανενώθηκε με τον Σκορσέζε για τον τελευταίο του κινηματογραφικό ρόλο στην ταινία «Ο Ιρλανδός», όπου υποδύθηκε τον μαφιόζο Whispers DiTullio.

Με πληροφορίες του Variety

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM
«Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

TV & Media / «Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

«Δεδομένου ότι πρόκειται για ταινία του Σμαραγδή, η ελληνική ανωτερότητα δε θα μπορούσε να μην τονίζεται με κάθε δυνατή -και καταγέλαστη- αφορμή»
THE LIFO TEAM