Πέθανε ο 26χρονος TikToker Manolo

Πέθανε ο 26χρονος TikToker Manolo Facebook Twitter
O Manolo / Instagram
0

Πέθανε ο Tiktoker Manolo, ο οποίος είχε γίνει γνωστός μέσα από τα social media λόγω της αγάπης του για το τραγούδι.

Ο Manolo έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 26 ετών, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου του.  Η είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Κυριακής, μέσα από αναρτήσεις που έκαναν στους λογαριασμούς τους στο Instagram, η Super Kiki και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβαζα τέτοιο στόρυ για αυτό το παιδί. Εύχομαι να έφυγες χαμογελαστός και ευτυχισμένος όπως σε θυμάμαι! Καλό ταξίδι ΜΑΝΟΛΟ» έγραψε στο story του ο Αλέξανδρος Κοψιάλης. «Πέθανε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Ελλάδα. Ο Μανώλο τι μήνυμα μας άφησε: Κάντε αυτό που θελετε ακόμα κι αν δεν σας αποδέχονται όλοι», έγραψε η super Kiki.

Πέθανε ο 26χρονος TikToker Manolo Facebook Twitter
Η ανάρτηση της Super Kiki για τον Manolo / Instagram
Πέθανε ο 26χρονος TikToker Manolo Facebook Twitter
Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη για τον Manolo / Instagram

O Manolo είχε γίνει viral μέσα από τα social media τραγουδώντας, ενώ είχε εμφανιστεί και στο X-Factor πριν μερικά χρόνια, όπου είχε τραγουδήσει το «Αεράκι» της Ελένης Φουρέιρα, που ήταν μία από τις αγαπημένες του καλλιτέχνιδες.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM