Όσκαρ 2019: Μήπως η Εμίλια Κλαρκ του Game of Thrones αποκάλυψε κάτι περισσότερο απ' όσο θα 'θελε;

Όσκαρ 2019: Μήπως η Εμίλια Κλαρκ του Game of Thrones αποκάλυψε κάτι περισσότερο απ' όσο θα 'θελε; Facebook Twitter
1

Όλοι το ξέρουν ότι οι ηθοποιοί και γενικώς οι συντελεστές της επικής σειράς Game of Thrones απαγορεύεται να αποκαλύψουν την παραμικρή λεπτομέρεια για το τέλος που έρχεται με την 8η και τελευταία σεζόν. 

Και όλοι γνωρίζουν ότι τη βραδιά των Όσκαρ κάτι η λάμψη και η χαρά της βραδιάς και όλο και κάτι παραπάνω μπορεί να ειπωθεί, το οποίο την πρώτη μέρα θα καλυφθεί από τον θόρυβο των βραβεύσεων, αλλά τη δεύτερη μέρα θα βγει στην επιφάνεια. 

Κάτι τέτοιο συνέβη και με δήλωση της ηθοποιού Εμίλια Κλαρκ, η οποία στη σειρά υποδύεται την Νταϊνέρις Ταργκάριεν, και η οποία στα παρασκήνια της 91ης Απονομής των Όσκαρ ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το τι να περιμένουν οι θεατές της σειράς. Και αρχικά, η απάντησή της θύμιζε μία απ' τα ίδια. 

«Θα είναι πραγματικά τεράστιο αυτό που θα συμβεί. Αυτό είναι κάτι που αρκεί να ξέρουν όλοι. Μας πήρε πολύ καιρό γυρισμάτων και φυσικά όλη αυτή η καθυστέρηση ήταν για καλό σκοπό. Και νομίζω ότι έχετε να περιμένετε πολλά πράγματα. Αυτά που συμβαίνουν από εδώ και πέρα, θα σοκάρουν τον κόσμο», είπε.

Μία μέρα μετά τη δήλωσή της, τα γραφεία στοιχημάτων είδαν να αλλάζουν τα προγνωστικά για την τύχη της Μητέρας των Δράκων. Κι αν μέχρι χθες πολλοί πόνταραν στην επικράτηση της "Ντάνι" στον Σιδερένιο Θρόνο, πολλοί ήταν εκείνη που διάβασαν άλλου είδους εξελίξεις πίσω από τη δήλωσή της.

Η θεωρία που επανέρχεται τώρα στο προσκήνιο -και είναι όντως σοκαριστική για τους φανατικούς της σειράς λέει ότι ο χαρακτήρας της Νταϊνέρις πεθαίνει από το χέρι του αγαπημένου της. Πώς είναι δυνατόν, όμως, ο Τζον Σνόου -με τον οποίο συνδέθηκε ερωτικά στην προηγούμενη σεζόν- να σκοτώσει τη Θυελλογέννητη;

Βάσει της θεωρίας, που έχει τρελάνει τα γραφεία στοιχημάτων, ο Τζον Σνόου είναι ο Azor Ahai, ο Πρίγκιπας που οι προφητείες θέλουν να έχει το χάρισμα και τις δυνάμεις για να σκοτώσει τον Night King και να τερματίσει τον πόλεμο. Ο Azor Ahai, ωστόσο, και κατά την προφητεία, για να αποκτήσει το σπαθί που σκοτώνει τον Night King πρέπει πρώτα να σκοτώσει την αγαπημένη του, Nissa Nissa.

Αν δεν υπάρξουν άλλου είδους εξελίξεις, αγαπημένη του Τζον Σνόου αυτή τη στιγμή είναι η Νταϊνέρις, οπότε, οι φανατικοί ελπίζουν πια ότι η Κλαρκ δεν εννοούσε αυτό όταν μιλούσε για σοκαριστικό τέλος... 

Με στοιχεία από Express.co.uk

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

TV & Media / YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

Το YouTube διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να προτείνει προσωποποιημένα βίντεο στους χρήστες και να παρέχει στους δημιουργούς εργαλεία που τους βοηθούν να κατανοούν τι είναι δημοφιλές στο κοινό τους
LIFO NEWSROOM
Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

TV & Media / Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

Ζωντανά από την Αθήνα μεταδίδει αυτή την ώρα ο διάσημος Αμερικανός YouTuber IShowSpeed, παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε ένα νέο IRL stream που έχει ήδη προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM
Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix – Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

TV & Media / Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix - Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

Πάνω από 150 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολουθούν anime στην πλατφόρμα – Τριπλασιασμός θεάσεων τα τελευταία πέντε χρόνια, με κορυφαίους τίτλους όπως τα «Sakamoto Days», «Cyberpunk: Edgerunners 2» και «My Melody & Kuromi» να επανέρχονται
LIFO NEWSROOM
James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

TV & Media / James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

«Ναι, είναι πολιτική», τονίζει ο σκηνοθέτης αναλύοντας το όραμά του για τη νέα ταινία Σούπερμαν και συμπληρώνει: «Η βασική ανθρώπινη καλοσύνη είναι μια αξία και είναι κάτι που έχουμε χάσει»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια