Οργή στον ΑΝΤ1 για τον δικηγόρο του ιερέα: «Έγινε μόδα» να καταγγέλλουν βιασμούς μετά την Μπεκατώρου

Οργή στον ΑΝΤ1 για τον δικηγόρο του ιερέα: «Έγινε μόδα» να καταγγέλλουν βιασμούς μετά την Μπεκατώρου Facebook Twitter
0

Χάος προκάλεσαν οι δηλώσεις του δικηγόρου του ιερέα από τα Πατήσια που κατηγορείται για τον βιασμό μιας 16χρονης κοπέλας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ισχυρίστηκε πως ο εντολέας του δεν είχε καμία σωματική επαφή με την ανήλικη κοπέλα, υποστηρίζοντας ότι όταν σταμάτησε η οικονομική βοήθεια από το φιλόπτωχο ταμείο προς την οικογένεια, έγινε η καταγγελία. Πρόσθεσε ότι θα προσέλθουν 9 μάρτυρες.

«Θα έπρεπε να είσαστε κι εσείς λίγο επιφυλακτικός», του απάντησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης με τον δικηγόρο σχολιάζει λίγο αργότερα πως «έχει γίνει της μόδας» η καταγγελία βιασμών μετά την περσινή καταγγελία της πρωταθλήτριας Σοφίας Μπεκατώρου. «Οι ανήλικοι ή ενήλικοι θα πρέπει να καταγγέλλουν σε εύλογο διάστημα ενός έτους τον βιασμό τους» υποστήριξε ο συνήγορος που ισχυρίστηκε στον αέρα της εκπομπής του δημοσιογράφου πως παλιά συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη τον έχει καταγγείλει. 

Ο δημοσιογράφος δεν έκρυψε την οργή του και διεμήνυσε πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για τον δικηγόρο του ιερέα: «Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου. Τι έχει αφήσει, προβοκάτορα; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου, είσαι αισχρός. Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες, εναντίον σου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ