«Ο Σκαραβαίος»: Πρεμιέρα για τη νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου του Alpha

«Ο Σκαραβαίος»: Πρεμιέρα για τη νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου του Alpha Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές: αυτά είναι τα τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά της νέας σειράς «Ο Σκαραβαίος», που ξεκινά στον Alpha απόψε, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 21:00.

«Ο Σκαραβαίος» είναι μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ. Στο επίκεντρο της σειράς μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ο επικεφαλής της, o επονομαζόμενος «Σκαραβαίος» τον οποίο υποδύεται μοναδικά ο Γιάννης Τσορτέκης.

«Ο Σκαραβαίος» είναι ο Γιάννης Τσορτέκης και κρύβεται πίσω από την εξιχνίαση κάθε εγκλήματος Facebook Twitter

Ποιος είναι «Ο Σκαραβαίος»

Ο Μάρκος Αλεξίου είναι ο επικεφαλής του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στη ΓΑΔΑ. Από τα χρόνια της Σχολής τον ακολουθεί το παρατσούκλι «Σκαραβαίος» γιατί οδηγεί πάντοτε έναν παλιό σκαραβαίο, κληρονομιά από τον πατέρα του που έχασε σε μικρή ηλικία.

Είναι γνωστός για τις επιτυχίες στη δουλειά του, για το πείσμα, την ευστροφία, την ταχύτητα και την ικανότητά του να ψυχολογεί τους συνομιλητές του. Είναι χωρισμένος και έχει μια κόρη, τη Χλόη, που σπουδάζει φιλολογία με την οποία προσπαθεί να έχει επαφή, χωρίς να το καταφέρνει πάντοτε.

«Ο Σκαραβαίος» είναι ο Γιάννης Τσορτέκης και κρύβεται πίσω από την εξιχνίαση κάθε εγκλήματος Facebook Twitter
«Ο Σκαραβαίος» είναι ο Γιάννης Τσορτέκης και κρύβεται πίσω από την εξιχνίαση κάθε εγκλήματος Facebook Twitter
«Ο Σκαραβαίος» είναι ο Γιάννης Τσορτέκης και κρύβεται πίσω από την εξιχνίαση κάθε εγκλήματος Facebook Twitter

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Στο πρώτο επεισόδιο, με τίτλο «Εφτάμιση χρόνια», μια γνωστή δημοσιογράφος-τηλεαστέρας που κάνει εκπομπές για εξαφανίσεις και ανεξιχνίαστες δολοφονίες, εξαφανίζεται η ίδια από το πάρκινγκ του σταθμού όπου εργάζεται στο τέλος της εκπομπής της, ενώ ερευνούσε την υπόθεση μιας γυναικοκτονίας. Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα για τον Σκαραβαίο και την ομάδα του, όταν διαπιστώνουν ότι η εξαφάνιση της δημοσιογράφου, αλλά και η ανεξιχνίαστη δολοφονία συνδέονται πιθανόν μεταξύ τους, αλλά και με μια παλιά υπόθεση γυναικοκτονίας.

Το ερώτημα σε αυτή την ιστορία δεν είναι μόνο ποιος το έκανε, αλλά και πως θα καταφέρουν να τον πιάσουν καταφέρνοντας να σώσουν την δημοσιογράφο. Παράλληλα εφτάμιση χρόνια μετά, η μητέρα του Σκαραβαίου με την οποία έχει διακόψει κάθε επαφή, αποφυλακίζεται έχοντας εκτίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης. Η πιο σκοτεινή περίοδος της οικογενειακής ζωής του Σκαραβαίου και μια φωτιά που σάρωσε τη ζωή του, επανέρχονται σαν εφιάλτης και τον κλονίζουν.

«Ο Σκαραβαίος» κάνει πρεμιέρα απόψε, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στον Alpha.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

TV & Media / Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

Με την Αν Χάθαγουεϊ να χορεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τη Μέριλ Στριπ να φορά ξανά τα γυαλιά της Μιράντα Πρίστλι και την Έμιλι Μπλαντ να επανέρχεται σε office siren διάθεση, η λατρεμένη ταινία μόδας επιστρέφει σχεδόν 20 χρόνια μετά
LIFO NEWSROOM
«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM