Εδώ και χρόνια, οι θαυμαστές του χρησιμοποιούν το εμβληματικό τραγούδι του Rick Astley από τα 80s «Never Gonna Give You Up» για να φλερτάρουν.

 

Ο 54χρονος τραγουδιστής δημιούργησε λογαριασμό στην πλατφόρμα του TikTok με το όνομα "RickTok", αυτή την εβδομάδα και έγινε viral.

 

Στο πρώτο βίντεο που ανέβασε, ο Rick Astley, φορώντας την ίδια καμπαρντίνα, χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού του με λεζάντα «Ακόμα δεν σε παρατάω. Καλώς ήλθατε στο RickTok!».

 

@rickastleyofficial

Still not giving you up. Welcome to RickTok! ##BackToTheMusic ##GetYourCoat ##RickTok

♬ Never Gonna Give You Up - Rick Astley

 

Το βίντεο του τραγουδοποιού στο Tik Tok έκανε πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές και ο δίος αποφάσισε να επιστρέψει με νέο βίντεο, πιο αποκαλυπτικό.

 

Σε αυτό ο Astley αποφασίζει μετά από χρόνια απορίας των θαυμαστών να βγάλει το παλτό του, υπό την ίδια μουσική υπόκρουση και να δείξει τι φορά από κάτω.

 

«Έφτασε η ώρα να σας πετάξω το πλατό μου. #GetYourCoat και πάμε λοιπόν!» έγραψε.

 

@rickastleyofficial

Me after watching that last TikTok go nuts... Time for me to throw the coat over to you though. So ##GetYourCoat and let’s go! ##RickTok ##Stunnin

♬ Stunnin' (feat. Harm Franklin) - Curtis Waters

 

Η ιδέα για τους χρήστες είναι να δημιουργήσουν τα δικά τους βίντεο όπου φαίνεται να «πιάνουν» το παλτό του Rick Astley και να χορεύουν.

 

Μέχρι στιγμής, οι χρήστες φαίνεται να λατρεύουν το RickTok, ειδικά εκείνοι που είδαν το βίντεο στη σελίδα τους «For You» TikTok και κλίκαραν χωρίς να γνωρίζουν τι να περιμένουν.

 

«Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω», απάντησε ο ίδιος.