Ο πρωταγωνιστής του «Lupin» εξηγεί πως η διασημότητα τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την Γαλλία

Ο πρωταγωνιστής του «Lupin» εξηγεί πως η διασημότητα τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την Γαλλία Facebook Twitter
0

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Psychologies, ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Lupin» Omar Sy εξήγησε γιατί αποφάσισε να ζήσει στο Λος Άντζελες με την οικογένειά του και να εγκαταλείψει την Γαλλία.

Αρχικά εξομολογήθηκε ότι όταν τελείωσε το «Emissions Service» το 2012, η ​​πρόθεσή του ήταν να «περάσει έναν χρόνο στον ήλιο, να περάσει καλά και μετά να επιστρέψει». Αυτοί οι δώδεκα μήνες που πέρασαν στην Καλιφόρνια ήταν υπέροχοι, τόσο που ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Hélène, αποφάσισαν να εγκατασταθούν εκεί με τα τέσσερα παιδιά τους: Selly (21 ετών), Sabah (19 ετών), Tidiane (16 ετών) και Alhadji ( 13 χρόνια). Η μικρότερη, που ονομάζεται Amani-Nour, γεννήθηκε το 2017. Είναι η μόνη από τα αδέρφια που έχει γεννηθεί στην Πόλη των Αγγέλων.

«Δούλεψε πολύ καλύτερα από ό,τι φανταζόμασταν. Υπήρχαν ευκαιρίες εργασίας, νιώσαμε καλά εκεί, βρήκαμε μια μορφή ανακούφισης από αυτό που μόλις ζήσαμε στη Γαλλία. Εκεί, η φήμη είναι πιο ήπια», εκμυστηρεύτηκε.

Μετά την επιτυχία των «Intouchables», η αναγνωρισιμότητα του Omar Sy εκτινάχθηκε. Η καθημερινότητά του στη Γαλλία γινόταν όλο και πιο δύσκολη για τον ίδιο και τα αγαπημένα του πρόσωπα. «Αναρωτιόμουν τι θα μπορούσα να κάνω με αυτό το νέο καθεστώς. Έπρεπε να προστατεύσω τα παιδιά μου. Έτσι, επέλεξα κάποια απόσταση», συνέχισε ο κωμικός ηθοποιός.

Ήδη από τον Οκτώβριο του 2014, ο Omar Sy είχε μιλήσει για την αναχώρησή του για τις Ηνωμένες Πολιτείες. «Όταν τους οδήγησα στο σχολείο, με σημάδεψε ότι δεν ήμουν πια ο πατέρας τους και ότι ήταν πλέον τα παιδιά του Omar Sy. Είχαν αρχίσει να χάνουν τα μικρά τους ονόματα», εκμυστηρεύτηκε στον L’Obs . Το L'Obs, παλαιότερα γνωστό ως Le Nouvel Observateur, είναι ένα εβδομαδιαίο γαλλικό ειδησεογραφικό περιοδικό.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM