Ο Γουέντγουορθ Μίλερ μιλάει για τη διάγνωση του με αυτισμό: Με διαμόρφωσε σε ό,τι έχω πετύχει

Ο Γουέντγουορθ Μίλερ μιλάει για τη διάγνωση του με αυτισμό: Με διαμόρφωσε σε ό,τι έχω πετύχει Facebook Twitter
EPA
0

Ο ηθοποιός Γουέντγουορθ Μίλερ αναφέρθηκε στο φάσμα του αυτισμού, μετά την διάγνωση που έγινε στον ίδιο. 


 
Ο 49χρονος πρωταγωνιστής του «Prison Break» αποκάλυψε στο Instagram ότι πέρσι διαγνώστηκε με αυτισμό λέγοντας στους θαυμαστές του: «Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει, το να είμαι αυτιστικός είναι αυτό που με διαμόρφωσε στο ποιος είμαι. Σε ό,τι έχω πετύχει/αρθρώσει». 


 
Μαζί με μια φωτογραφία ενός κενού λευκού τετραγώνου, ο Μίλερ έγραψε: «Το φθινόπωρο κλείνει ένας χρόνος από τότε που έμαθα για τον άτυπο αυτισμό μου. Προηγήθηκε μία αυτοδιάγνωση. Ακολούθησε μια επίσημη διάγνωση. Ήταν μια μακρά, διαδικασία που χρειάστηκε ενημέρωση. IMO. Είμαι ένας μεσήλικας άντρας. Όχι 5 χρόνων».


 
Ο Μίλερ σημείωσε ότι «η πρόσβαση σε μια διάγνωση είναι προνόμιο που δεν απολαμβάνουν πολλοί», παραδεχόμενος ότι η διάγνωσή του τον ξάφνιασε αλλά πλέον «δεν αποτελεί έκπληξη».


 
«Δεν γνωρίζω αρκετά για τον αυτισμό», έγραψε ο ηθοποιός και ολοκλήρωσε το μήνυμά του ευχαριστώντας εκείνους που «συνειδητά ή ασυνείδητα μου έδωσαν αυτό το επιπλέον κομμάτι χάριτος και χώρου με την πάροδο των ετών». Οι θαυμαστές του ηθοποιού «πλημμύρισαν» την ανάρτησή του με θετικά σχόλια

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ