Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα κάνει αθλητική εκπομπή στην ΕΡΤ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα κάνει αθλητική εκπομπή στην ΕΡΤ Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

Αθλητική εκπομπή στην ΕΡΤ αναλαμβάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης, που θα παρουσιάσει μια δική του πρωτότυπη ιδέα με στόχο να γνωρίσουμε τους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2021.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός δεν θα παίρνει απλώς συνεντεύξεις από τους αθλητές, αλλά θα επισκέπτεται επίσης τους χώρους όπου προπονούνται, ενώ στο τέλος κάθε επεισοδίου θα προσπαθεί και ο ίδιος να κάνει ακριβώς ό,τι και εκείνοι.

Μεταξύ άλλων αναμένεται να τον δούμε να κάνει από άλμα επί κοντώ με την Κατερίνα Στεφανίδη, κωπηλασία με τον Βασίλη Πολύμερο, να συναγωνίζεται την Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή, την Ελένη Χατζηλιάδου στο καράτε και τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους.

Η ένταξη της νέας εκπομπής στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 αποφασίστηκε ομόφωνα χθες από το ΔΣ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παρουσιάσει ένα δικό του κόνσεπτ στη δημόσια τηλεόραση, πέραν των φιλικών συμμετοχών του τα τελευταία χρόνια σε εκπομπές που σχετίζονταν με τη Eurovision.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM
Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM