Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα κάνει αθλητική εκπομπή στην ΕΡΤ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα κάνει αθλητική εκπομπή στην ΕΡΤ Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

Αθλητική εκπομπή στην ΕΡΤ αναλαμβάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης, που θα παρουσιάσει μια δική του πρωτότυπη ιδέα με στόχο να γνωρίσουμε τους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2021.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός δεν θα παίρνει απλώς συνεντεύξεις από τους αθλητές, αλλά θα επισκέπτεται επίσης τους χώρους όπου προπονούνται, ενώ στο τέλος κάθε επεισοδίου θα προσπαθεί και ο ίδιος να κάνει ακριβώς ό,τι και εκείνοι.

Μεταξύ άλλων αναμένεται να τον δούμε να κάνει από άλμα επί κοντώ με την Κατερίνα Στεφανίδη, κωπηλασία με τον Βασίλη Πολύμερο, να συναγωνίζεται την Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή, την Ελένη Χατζηλιάδου στο καράτε και τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους.

Η ένταξη της νέας εκπομπής στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 αποφασίστηκε ομόφωνα χθες από το ΔΣ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παρουσιάσει ένα δικό του κόνσεπτ στη δημόσια τηλεόραση, πέραν των φιλικών συμμετοχών του τα τελευταία χρόνια σε εκπομπές που σχετίζονταν με τη Eurovision.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

TV & Media / Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

«Υπάρχει κόσμος που περνάει τα ίδια προβλήματα αλλά τα κάνει προβολή στον άλλον» εξήγησε η ηθοποιός για όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τα κιλά της
LIFO NEWSROOM
Τίνα Τέρνερ (1939-2023): Ένας αληθινός θρύλος

Μουσική / Τίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου»

Παρ’ όλες τις επιτυχίες και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, η Τίνα Τέρνερ έζησε τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής της με μοναξιά, κακοποίηση και στερημένη από αγάπη. Ο τρόπος που άφησε πίσω της τον τρόμο και την ενδοοικογενειακή βία και έγινε σύμβολο τόλμης και περηφάνιας και η πορεία της προς τη σαρωτική επιτυχία είναι είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ζωής της.
M. HULOT
Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

TV & Media / Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Δεν ξέρω τι λέει αυτή η κυρία, ήθελε να κάνει τον θεατρινισμό της, ήθελε να βγει στην τηλεόραση για να κάνει αυτό το show» ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
LIFO NEWSROOM