Ο Φιλιππόπουλος διεκδικεί τον τίτλο «Ελευθεροτυπία»

Ο Φιλιππόπουλος διεκδικεί τον τίτλο «Ελευθεροτυπία» Facebook Twitter
1

Τον τίτλο της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», την οποία έχει προαναγγείλει ότι θα επανακυκλοφορήσει στις 9 Ιανουαρίου η Μάνια Τεγοπούλου, διεκδικεί ο εκδότης Θεοχάρης Φιλιππόπουλος. Επικαλείται ρήτρα στο συμβόλαιο που υπέγραψαν το 1975, οι Κίτσος Τεγόπουλος και Αλέκος Φιλιππόπουλος.  

Την παραμονή των Χριστουγέννων ο κ. Φιλιππόπουλος απέστειλε εξώδικο στη Μάνια Τεγοπούλου με το οποίο την ενημερώνει ότι βάσει του συμβολαίου του 1975, ο τίτλος είναι πλέον δικός του.

Στο εξώδικο ο κ. Φιλιππόπουλος υποστηρίζει ότι η ρήτρα αυτού του συμβολαίου προέβλεπε ότι σε περίπτωση διακοπής της έκδοσης για ένα χρόνο, ο τίτλος επιστρέφει στον εκδότη.

Η Ελευθεροτυπία είχε αναστείλει την έκδοση της στις 22 Δεκεμβρίου του 2011, και αν ισχύει η συγκεκριμένη ρήτρα, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εμπόδια στην επανέκδοση της εφημερίδας και να ακολουθήσει δικαστική διένεξη μεταξύ τω δύο εκδοτών.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM
Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

TV & Media / Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

Η δάδα δημοπρατήθηκε στο «Cash or Trash» και το ποσό διατέθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS - Η ΕΟΕ μιλά για «εμπορευματοποίηση ενός ιστορικού και συμβολικού αντικειμένου»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια