ΤΩΡΑ

Το Netflix απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το «Emily in Paris»

Το Netflix στον Μητσοτάκη για το «Emily in Paris» Facebook Twitter
Φωτ.: Glomex
0

«Όταν θέλω να χαλαρώσω πραγματικά, ξέρεις τι βλέπω; ''Emily in Paris''» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μία αναπάντεχη παραδοχή του για την σειρά του Netflix.

Και το Νetflix άδραξε την ευκαιρία και απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Όταν θέλω -θα με κράξει η κόρη μου τώρα, αν με βλέπει κάπου-, όταν θέλω να χαλαρώσω πραγματικά, ξέρεις τι βλέπω; ''Emily in Paris''. Η απόλυτη χαλάρωση. Το βλέπω με τη γυναίκα μου. Με διασκεδάζει πάρα πολύ», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο «The 2Night Show»με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ομάδα του Netflix έσπευσε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και σήμερα απάντησε με μία ανάρτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Όλοι χαλαρώνουν με Emily in Paris. Δεν είναι guilt, είναι pleasure», έγραψε η ομάδα του Netflix σε Facebook και Twitter.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ωστόσο μίλησε και για το Maestro , του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το οποίο όπως είπε ήταν «εξαιρετικό».

TV & Media
0

ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλουν σε ανώτερα στελέχη»

TV & Media / Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλλουν σε ανώτερα στελέχη»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, την ομιλία Αντώνη Σαμαρά, αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερη σεζόν της σειράς «Σέρρες»
LIFO NEWSROOM