LIVE!

Νέο ρεκόρ για το «Stranger Things»: Πάνω από 7 δισ. λεπτά streaming η πρώτη εβδομάδα της τέταρτης σεζόν

Νέο ρεκόρ για το «Stranger Things»: Πάνω από 7 δισ. λεπτά streaming η πρώτη εβδομάδα της τέταρτης σεζόν Facebook Twitter
Φωτ.: Netflix
0

Δεδομένων των ρεκόρ της σειράς Stranger Things από την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της, άλλο ένα ρεκόρ δε θα αποτελούσε έκπληξη, θα σκεφτόταν κανείς. Κι όμως... 

Το Stranger Things είχε 7,2 δισεκατομμύρια λεπτά streaming για την πρώτη εβδομάδα προβολής του, από τις 30 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου, σύμφωνα με τη Nielsen, την εταιρεία μέτρησης της τηλεθέασης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επρόκειτο για το  το υψηλότερο εβδομαδιαίο σύνολο τηλεθέασης όλων των εποχών για οποιαδήποτε υπηρεσία streaming.

Την εβδομάδα 23-29 Μαΐου, όταν έκανε πρεμιέρα η τέταρτη σεζόν, έφτασε τα 5,4 δισεκατομμύρια λεπτά προβολής και σε δύο εβδομάδες τα 12,34 δισεκατομμύρια λεπτά - και πάλι ρεκόρ προβολής δύο εβδομάδων σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο streaming.

Μέχρι σήμερα, κανένα streaming πρόγραμμα που μετρήθηκε από τη Nielsen δεν έχει φτάσει τα 6 δισεκατομμύρια λεπτά σε μια εβδομάδα, πόσο μάλλον τα 7 δισεκατομμύρια. Μόνο το «Tiger King» (δύο φορές) και το «Ozark» την άνοιξη του 2020, εν μέσω lockdown λόγω πανδημίας, είχαν ξεπεράσει τα 5 δισεκατομμύρια λεπτά πριν από το Stranger Things.

Η Nielsen μετρά το σύνολο ωρών προβολής όλων των επεισοδίων μιας σειράς, ωστόσο, είναι πιθανό η συντριπτική πλειονότητα των 7,2 δισεκατομμυρίων λεπτών να προήλθε μόνο από τα επτά επεισόδια της τέταρτης σεζόν που έκανε πρεμιέρα στις 27 Μαΐου.

Το «Stranger Things» έχει γίνει επίσης η αγγλόφωνη σειρά του Netflix με τις περισσότερες προβολές, σύμφωνα με τις εσωτερικές μετρήσεις της πλατφόρμας. 

Σύμφωνα με το Netflix, οι συνδρομητές της έχουν παρακολουθήσει πάνω από 930 εκατομμύρια ώρες σε όλο τον κόσμο τις πρώτες 28 ημέρες της τέταρτης σεζόν.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

TV & Media
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΝΤΑΡΙΛ ΧΑΝΑ ΚΑΡΟΛΙΝ ΜΠΕΣΕΤ

TV & Media / «Love Story»: Η Ντάριλ Χάνα κατακεραυνώνει τη νέα σειρά για τον JFK Jr και την Κάρολιν Μπεσέτ

Η ηθοποιός, που ήταν σε σχέση με τον Κένεντι, αναφέρει ακόμη ότι μετά την προβολή της σειράς έχει δεχθεί «εχθρικά και ακόμη και απειλητικά» μηνύματα σε άρθρο της στους New York Times
THE LIFO TEAM
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

TV & Media / Αιμίλιος Χειλάκης: «Θα συμβούν πράγματα που θα τα δούμε να γίνονται και δεν θα το πιστεύουμε»

Ο ηθοποιός μίλησε εκτενώς για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή ενώ αναφέρθηκε και στην «αντίσταση» του Ισπανού πρωθυπουργού Σάντσεθ στον Τραμπ χαρακτηρίζοντάς την «σπουδαία κίνηση»
THE LIFO TEAM
Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

TV & Media / Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

Ο δημιουργός του Heated Rivalry ετοιμάζει για το Netflix μια νέα σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο, δίνοντας queer τόνο σε μια μορφή που στην Ελλάδα εξακολουθεί να προκαλεί αμηχανία όταν βγαίνει έξω από τον εθνικό μύθο.
THE LIFO TEAM
NETFLIX PARAMOUNT WARNER BROS ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

TV & Media / Ο Τραμπ αγόρασε χρέος της Netflix εν μέσω της «μάχης» της Paramount να αποκτήσει τη Warner Bros

Νέα οικονομικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος απέκτησε ομόλογα της Netflix την περίοδο που η Paramount προσπαθούσε να αποσπάσει τη Warner Bros. Discovery από τον «κολοσσό» του streaming
THE LIFO TEAM