Το «Μικρό σπίτι στο λιβάδι» επιστρέφει στην ΕΡΤ- Πότε κάνει πρεμιέρα

Το «Μικρό σπίτι στο λιβάδι» επιστρέφει στην ΕΡΤ- Πότε κάνει πρεμιέρα Facebook Twitter
Το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» άρχισε να προβάλλεται στην Ελλάδα το 1975 και έγινε αμέσως επιτυχία. ΕΡΤ 
0

«Το μικρό σπίτι στο λιβάδι» επιστρέφει στην ΕΡΤ1, κάνοντας πρεμιέρα την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 19:00, ενώ θα είναι διαθέσιμη και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Μια από τις πιο αγαπημένες κλασικές σειρές που έγινε γνωστή μέσα από τη δημόσια τηλεόραση πριν από 46 χρόνια επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες καθώς η ΕΡΤ έχει εξασφαλίσει και τους 9 κύκλους με 212 επεισόδια. 

Το «Little House on the Prairie», όπως είναι διεθνώς γνωστό, θα προβληθεί για πρώτη φορά σε ποιότητα high δefinition με το αυθεντικό ντουμπλάζ και τις φωνές που έχουμε αγαπήσει- του Χρήστου Τσάγκα, του Ντίνου Καρύδη, της Ματίνας Καρρά, της Έφης Πίκουλα, της Αλεξίας Ασκαρίδου και πολλών ακόμη γνωστών ηθοποιών.

Η σειρά παρακολουθεί την ιστορία της οικογένειας Ίνγκαλς, που ζει στη Μινεσότα ενώ σχεδόν σε κάθε επεισόδιο οι πρωταγωνιστές εμπλέκονται σε περιπετειώδεις καταστάσεις.

Η Μελίσα Γκίλμπερτ, η Μελίσα Σου Άντερσον και ο Μάικλ Λάντον είναι για πολλούς οι πιο αγαπημένοι πρωταγωνιστές της σειράς, ενώ πιστοί φανς της σειράς εντοπίζουν πολλές αναφορές στο σήμερα, με πρόσφατο παράδειγμα δυο επεισόδια τα οποία έγιναν viral, καθώς οι πρωταγωνιστές είχαν «προβλέψει» τον κορωνοϊό. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

TV & Media / Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

Οι δημιουργοί της «Αστερομάτας» μοιράζονται τις σκέψεις τους για τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2025, σχολιάζουν τον ελληνικό στίχο, μιλούν την Klavdia, και απαντούν στο κατά πόσο το τραγούδι έχει πολιτική χροιά
LIFO NEWSROOM
Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

TV & Media / Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

Οι δημιουργοί της ταινίας δήλωσαν ότι ελπίζουν το τελικό αποτέλεσμα να τιμήσει το έργο και τη μνήμη της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε στο πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
LIFO NEWSROOM
Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

TV & Media / Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

Έξι χρόνια από τότε που υπέγραψε το εξαιρετικά επικερδές συμβόλαιό της με την Amazon, τίποτα από όσα είχε αναλάβει να κάνει η 39χρονη Βρετανίδα δημιουργός, δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα.
LIFO NEWSROOM