Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2» Facebook Twitter
0

Η Άντι Σακς επιστρέφει. Και αυτή τη φορά, η στιγμή δεν είναι μόνο στυλιστικά εμβληματική αλλά και βαθιά συγκινητική για τους λάτρεις της μόδας και της ποπ κουλτούρας. Δεκαεννέα χρόνια μετά την πρεμιέρα του The Devil Wears Prada το 2006, το σίκουελ του cult-classic fashion film είναι πλέον γεγονός, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει επίσημα από τον Ιούλιο του 2025 στη Νέα Υόρκη.

Η Αν Χάθαγουεϊ εθεάθη σε πλήρη μεταμόρφωση ως «Andy Sachs 2.0», με ενδυματολογικές επιλογές που φωνάζουν digital media titan. Έχει αφήσει πίσω της τις κλασικές μπότες Chanel (ναι, εκείνες του «Are you wearing the Chanel boots?») για ένα ζευγάρι vintage σανδάλια Chanel με ανοιχτή μύτη – και χτίζει ένα σύγχρονο wardrobe που ισορροπεί ανάμεσα στο old money και το office siren look, με κομμάτια υψηλής ραπτικής αλλά και vintage πινελιές.

Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2» Facebook Twitter

Στο πλευρό της, όπως και τότε, η Μιράντα Πρίστλι της Μέριλ Στριπ και η Έμιλι Τσάρλτον της Έμιλι Μπλαντ, που εμφανίστηκαν επίσης στα γυρίσματα στη Μανχάταν – δημιουργώντας ακαριαία μια paparazzi φρενίτιδα. Οι εικόνες από τα σετ, με το καστ να παρελαύνει στους δρόμους του Upper East Side, προσφέρουν ήδη μια πρόγευση του τι θα πει «Prada sequel fashion».

Και σαν να μην έφταναν οι τρεις βασικές πρωταγωνίστριες, το καστ εμπλουτίζεται από γνώριμες και νέες παρουσίες: ο Stanley Tucci επιστρέφει στον ρόλο του Nigel, ενώ ανάμεσα στους νεοεισερχόμενους είναι η Simone Ashley και η Pauline Chalamet, προσθέτοντας νέα αίγλη στο σύμπαν του Runway.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο IndieWire, η σεναριογράφος Aline Brosh McKenna εμφανίστηκε ψύχραιμη απέναντι στην προσοχή των media: «Ξέραμε ότι θα υπάρχει ενδιαφέρον. Προσωπικά δεν είχα βιώσει τέτοια προσέλευση κόσμου στα γυρίσματα, αλλά αυτή είναι η εποχή που ζούμε. Όσο όλοι είναι ασφαλείς, είναι τιμή να υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον για αυτή την ιστορία».

Και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Ήδη, οι fashion insiders χαρτογραφούν κάθε εμφάνιση των ηθοποιών – από το λαμπερό φόρεμα Rabanne που φορά η Χάθαγουεϊ σε μια σκηνή χορού στους δρόμους με συνοδό που θυμίζει Mr. Big (τον υποδύεται ο Patrick Brammall) μέχρι τα tailored παλτό της Στριπ και τα bodycon κοστούμια της Μπλαντ.

Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2» Facebook Twitter

Η εικόνα της Άντι Σακς να χορεύει στους δρόμους, ντυμένη με ιριδίζον φόρεμα και χαμογελώντας σαν να ζει το δικό της Carrie Bradshaw moment, είναι ήδη viral – και κάνει σαφές ότι το νέο κεφάλαιο του The Devil Wears Prada δεν είναι απλώς μια νοσταλγική επιστροφή, αλλά ένα update με επίγνωση της εποχής, της μόδας και της δύναμης της εικόνας.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

TV & Media / Καπουτζίδης: «Ένα παιδί ομόφυλου ζευγαριού εάν ανοίξει την τηλεόραση θα ακούσει φρικαλεότητες για τους γονείς του»

«Κάλεσα σε μια σύσκεψη, με zoom, τους ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 και τους ευχαριστώ γιατί πραγματικά με άκουσαν και κατάλαβαν τι ήθελα να πω» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την ερωτική σκηνή των δύο ανδρών, που προβλήθηκε στις «Σέρρες»
THE LIFO TEAM
Η Τίνα Φέι δεν θα πήγαινε ποτέ διακοπές μόνο με straight ζευγάρια

TV & Media / «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές μόνο με στρέιτ ζευγάρια»: Η Τίνα Φέι για το The Four Seasons

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του The Four Seasons στο Netflix, η Τίνα Φέι μιλά για το γκέι ζευγάρι της σειράς, την επιλεγμένη οικογένεια και το γιατί θα της φαινόταν ψεύτικη μια παρέα διακοπών μόνο με στρέιτ ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

TV & Media / Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Euphoria έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για το ανδρικό βλέμμα, τη σεξουαλικοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων και την έλλειψη γυναικών πίσω από την κάμερα στο Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM
Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM