MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης εξετάστηκε για κοροναϊό - Τι δήλωσε o κριτής

MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης εξετάστηκε για κοροναϊό - Τι δήλωσε o κριτής Facebook Twitter
0

Για κοροναϊό εξετάστηκε προληπτικά ο Πάνος Ιωαννίδης, ένας από τους τρεις κριτές του MasterChef, καθώς πριν από μερικές ημέρες ένιωσε μικρή αδιαθεσία.

Όπως εξήγησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», επειδή εμφάνισε πυρετό, με αποτέλεσμα να βρεθεί επίσης εκτός γυρισμάτων για μερικές ημέρες, κρίθηκε απαραίτητο για προληπτικούς λόγους να εξεταστεί και για κοροναϊό.

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Πήγα για γύρισμα και κάποια στιγμή δεν αισθανόμουν καλά. Είχα ανεβάσει πυρετό. Πιστεύω πως σε όλο αυτό συνέβαλε η κούραση. Οι άνθρωποι της παραγωγής μου συνέστησαν να ξεκουραστώ. Ίσως να φοβήθηκαν και για κάτι άλλο», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Και συνέχισε: «Καθαρά για προληπτικούς λόγους έκανα και κάποιες περαιτέρω εξετάσεις. Τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων ήταν αρνητικά. Ήταν πολύ λογικό η παραγωγή να μου ζητήσει να κάνω κάποιες εξετάσεις παραπάνω, λόγω των ημερών που διανύουμε. Έκανα προληπτικά εξετάσεις για τον κοροναϊό και βγήκαν αρνητικές».

Δείτε το βίντεο:

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM
Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM