Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ από την τηλεοπτική σειρά Hunters  με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο που κάνει πρεμιέρα το Φεβρουάριο στο Amazon Prime Video.

 

Το σενάριο της νέας σειράς ξεδιπλώνεται στα τέλη της δεκαετίας του '70 στη Νέα Υόρκη, με τον Λόγκαν Λέρμαν (Perks of Being a Wallflower) στο ρόλο του Jonah Heidelbaum, έναν νεαρό που οι συγκυρίες τον έρνουν να ενταχθεί σε μία μυστική ομάδα Κυνηγών η οποία από το 1977 καταδιώκει Ναζί.

 

Όλοι τους αναζητούν διασωθέντα στελέχη του Άξονα τα οποία επιδιώκουν να επιβάλλουν το Τέταρτο Ράιχ στις Η.Π.Α. Ο αρχηγός του γκρουπ (Αλ Πατσίνο) είναι αποφασισμένος να εξουδετερώσει και τον τελευταίο Ναζί, αναλαμβάνοντας το ρόλο του μέντορα μέντορας στους νεότερους που επιστρατεύονται στο όλο εγχείρημα.

 

Στο cast συμμετέχουν επίσης ο υποψήφιο με Emmy, Ντίλαν Μπέικερ (The Good Wife), την Τζέρικα Χίντον (Grey's Anatomy), τον Γκρεγκ Όστιν (Class), την Κάθριν Τέιτ (The Office), την Τίφανι Μπουν (Beautiful Creatures), τον Σολ Ρουμπινεκ (Warehouse 13), την Λένα Όλιν (Enemies), και την Κάρολ Κέιν Kane (Hester Street).

 

Το Hunters κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 21 Φεβρουαρίου του 2020 με την σειρά αυτή να ολοκληρώνεται σε 10 επεισόδια.

 

Δείτε το τρέιλερ