Κυκλοφορεί απόψε το βράδυ το νέο τεύχος της LiFO που, εκτός από τα σημεία διανομής, μπορείτε πλέον να το παραλάβετε δωρεάν (χρέωση μόνο για τα έξοδα αποστολής), στην πόρτα σας, με ένα απλό κλικ.

 

Είναι μια αμήχανη περίοδος, δύσκολη, με το τοπίο να αλλάζει κάθε μέρα και με το μέλλον για πρώτη φορά τόσο ασαφές και απρόβλεπτο. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον τομέα του πολιτισμού αλλά για κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητάς μας, για κάθε πεδίο, ο πολιτισμός όμως είναι το βασικό θέμα του Fall Ρreview, του ετήσιου τεύχους της LiFO με όλα τα πολιτιστικά, events ή κυκλοφορίες, που έρχονται το φθινόπωρο στην Αθήνα – και αυτήν τη φορά ήταν πολύ δύσκολο να γίνει.

 

Εν αναμονή των ανακοινώσεων του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας για τα νέα μέτρα που ισχύουν από χθες (τα οποία δεν ήταν γνωστά όταν ετοιμαζόταν αυτό το τεύχος), το θέατρο, οι συναυλίες και όλα τα μουσικά events (όπερα, κλασική μουσική), όπως και το σινεμά, δεν συμπεριλήφθηκαν στην ύλη του, θα μεταφερθούν στο επόμενο τεύχος, για να δοθεί χρόνος σε όσους εμπλέκονται σε αυτά να αντιδράσουν, ώστε να είναι πιο ασφαλείς και έγκυρες οι πληροφορίες.

 

Έτσι, το πρώτο μέρος του Fall Ρreview περιλαμβάνει όσα έρχονται στον χώρο του βιβλίου, νέες κυκλοφορίες, τις νέες εκθέσεις στα εικαστικά, τις φθινοπωρινές κυκλοφορίες στη μουσική και αυτά που επιλέγουμε από τις εκπομπές της τηλεόρασης. Αισιοδοξούμε –και ευχόμαστε– ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι καλύτεροι για όλους.

 

Επίσης: Αθηναία της εβδομάδας η σπουδαία κεραμοπλάστρια Ελένη Βερναδάκη. 

 

Δωρεάν αποστολή στο σπίτι σας μέσω του LiFO shop – κάντε κλικ εδώ.