Κλείνουν οι Financial Times Deutschland

Κλείνουν οι Financial Times Deutschland Facebook Twitter
0

Τέλος στην έντυπη έκδοση των Financial Times Deutschland (FTD) αποφάσισε να βάλει η διεύθυνση της εφημερίδας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει πριν από μερικές ημέρες το περιοδικό Spiegel. Όπως ανακοινώθηκε  από την ιδιοκτησία της εφημερίδας, το φύλλο της 7ης Δεκεμβρίου θα είναι και το τελευταίο της έντυπης μορφής της εφημερίδας, που αντιμετωπίζει τεράστια χρέη.

Η FTD, ξεκίνησε ως κοινοπραξία με την Financial Times το 2000 και έκανε τη διαφορά στο γερμανικό εκδοτικό τοπίο με το μοντέρνο σχεδιασμό της.

330 εργαζόμενοι αναμένεται να βρεθούν άνεργοι μετά από την απόφαση αυτή. Οι FTD πουλούσαν καθημερινώς περίπου 100 χιλιάδες φύλλα, κυκλοφορία που δεν απέφερε τα διαφημιστικά έσοδα τα οποία ήταν απαραίτητα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τώρα χρέη 250 εκατομμυρίων ευρώ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΗΣΟΥΣ ΝΑΖΑΡΕΤ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΑΟΥΕΛ

TV & Media / Ρόμπερτ Πάουελ: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του 81χρονου σήμερα «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ένας μικρός κινηματογράφος στο Halstead του Έσεξ, σύμφωνα με τον οποίο ο ηθοποιός βρέθηκε σε εκδήλωσή του με αφορμή ειδική προβολή της ταινίας «The 39 Steps»
THE LIFO TEAM