Καίτη Φίνου: Θεατρικός επιχειρηματίας μου είχε πει «Έτσι όπως έγινες, τι να σε πάρουν να σε κάνουν;»

Καίτη Φίνου: Θεατρικός επιχειρηματίας μου είχε πει «Έτσι όπως έγινες, τι να σε πάρουν να σε κάνουν;» Facebook Twitter
0

Η ηθοποιός Καίτη Φίνου μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και την ανεργία, λέγοντας πως η τηλεοπτική της απουσία δεν αποτελεί δική της επιλογή.

«Όταν δεν δουλεύεις είναι και το οικονομικό, χάνεις και την υγεία σου (...) δεν σε παίρνει μόνο από κάτω, σεν θέλεις να κάνεις και μπάνιο, υπάρχουν και μέρες... Είμαι από τους ανθρώπους που ότι και αν πω ότι μου συνέβη, για να δώσω μάθημα σε κάποιους άλλους, εμένα θα με προσπεράσουν», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Όπως είπε, δεν είναι δική της επιλογή που δεν συμμετέχει σε κάποια σειρά στην τηλεόραση (...) Παιδιά, εγώ εδώ είμαι! 33 σίριαλ έγιναν, 33! Γιατί; Είμαι των 80s;» αναρωτήθηκε και αποκάλυψε πως θεατρικός επιχειρηματίας της είχε πει στο παρελθόν πως δεν μπορεί να βρει δουλειά λόγω εμφάνισης. 

«Μου το έχουν πει, ότι είμαι χοντρή. Ο Μάρκος Τάγαρης, ο θεατρικός επιχειρηματίας, "έτσι όπως έγινες τι να σε πάρουν να σε κάνουν;" Λέω πώς έγινα;»

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της Καίτης Φίνου: 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM