Καφέ της Χαράς backstage: Ηθοποιοί έψαλαν τα κάλαντα στον «δήμαρχο Πόπωτα»

Καφέ της Χαράς backstage: Ηθοποιοί έψαλαν τα κάλαντα στον «δήμαρχο Πόπωτα» Facebook Twitter
1

Μια εβδομάδα έμεινε μέχρι το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου του «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την τελευταία σεζόν, ήδη έχουν κυκλοφορήσει τρέιλερ και φωτογραφίες από τα γυρίσματα και το κλίμα στα πλατό είναι πολύ καλό. Τώρα, ένα backstage βίντεο δείχνει ηθοποιούς της σειράς να ψάλλουν τα κάλαντα στον Χάρη Ρώμα που υποδύεται τον δήμαρχο Πόπωτα. 

Δείτε το κλιπάκι όπου οι τηλεοπτικοί κάτοικοι του Κολοκοτρωνιτσίου λένε τα κάλαντα στον «Περίανδρο».

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μεγάλη αγάπη ο δάσκαλος!!! @antonis_kalomoirakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Koliouli (@evikoliouli) στις

Η νέα σεζόν κάνει πρεμιέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 20:45 με τους παλιούς πρωταγωνιστές αλλά και νέους χαρακτήρες.  Το καφέ της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου), δεν υπάρχει πια καθώς κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός.

Η Βάλια (Έφη Ρασσιά), δικηγόρος πια, επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της και ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Πάρις Σκαρτσολιάς) και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα. Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η Χαρά. 

Ακόμα, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι ανατρέπει όχι μόνο τη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού, καθώς η Στέλλα (Ζέτα Δούκα) θα διαταράξει την «Τάξη και Ηθική» του δημάρχου. Εδώ και το τρέιλερ.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Koliouli (@evikoliouli) στις

TV & Media
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια