Η οικογένεια των Simpsons ως προεδρική δυναστεία για τα 30 χρόνια της δημοφιλούς σειράς

Η οικογένεια των Simpsons ως προεδρική δυναστεία για τα 30 χρόνια της δημοφιλούς σειράς Facebook Twitter
Φώτα, κάμερα, Simpsons! (εικονογράφηση: Julius Preite για το Vanity Fair)
0

Για τα 30 χρόνια που συμπληρώνει φέτος η σειρά, το Vanity Fair ζήτησε από τον αντιπρόεδρο του τμήματος animation του καναλιού Fox να απεικονίσει την οικογένεια Simpsons ως Πρώτη Οικογένεια της χώρας στο ύφος του ετήσιου glamorous τεύχους του περιοδικού για το Χόλιγουντ.

«Νομίζω ότι πλέον είναι πιο πολλοί οι άνθρωποι που δεν θυμούνται παρά αυτοί που θυμούνται έναν κόσμο χωρίς τους Simpsons», δήλωσε πρόσφατα ο Al Jean, ένας εκ των υπεύθυνων παραγωγής της σειράς που δημιούργησε ο Ματ Γκρένινγκ και από το ντεμπούτο της το 1989 μέχρι σήμερα έχει προταθεί για το βραβείο Emmy κορυφαίας σειράς κινουμένων σχεδίων 28 φορές.

Ο ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο είδος είναι εδώ και πολλά χρόνια πολύ έντονος, οι Simpsons αντέχουν όμως και στα τέλη του μήνα ξεκινά ο 31ος κύκλος της σειράς που έκανε πρεμιέρα στις τηλεοράσεις του πλανήτη στις 17 Δεκεμβρίου του 1989 και έκτοτε, πέρα από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε και το υψηλό επίπεδο κοινωνικής αλλά και πολιτικής σάτιρας που έχει επιδείξει, μπορεί να καυχιέται ότι έχει προβλέψει με απόκοσμη ακρίβεια μια σειρά από μελλοντικές εξελίξεις – από τη συγχώνευση των κολοσσών Disney και Fox μέχρι την εκλογή του Τραμπ.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτό που είπε είναι σαχλαμάρα»: Το σχόλιο του Μίλτου Πασχαλίδη για τις δηλώσεις Καρυστιανού περί άμβλωσης

TV & Media / «Αυτό που είπε είναι σαχλαμάρα»: Το σχόλιο του Μίλτου Πασχαλίδη για τις δηλώσεις Καρυστιανού περί άμβλωσης

«Της είχε και έχει συμπάθεια όλος ο κόσμος γιατί έχασε το παιδί της και θέλουμε να δικαιωθεί με κάθε τρόπο ο αγώνας της. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνούμε και με ό,τι λέει» εξήγησε ο γνωστός τραγουδοποιός
THE LIFO TEAM
ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

TV & Media / Καβγάς Παγώνη - Καλλιακμάνη για την κακοκαιρία: «Εσύ μπορείς να φτιάξεις το σπίτι αν καεί;»

«Όταν το κράτος δεν αποζημιώνει σεισμόπληκτους και πυρόπληκτους, είναι λογικό να θέλουν να σώσουν τα σπίτια τους» ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης από την πλευρά του
THE LIFO TEAM