Η Κρίστεν Μπελ επιστρέφει στη φωνή του «Gossip Girl» - Τι θα δούμε στη νέα σειρά

Η Κρίστεν Μπελ επιστρέφει στη φωνή του «Gossip Girl» - Τι θα δούμε στη νέα σειρά Facebook Twitter
0

Το νέο «Gossip Girl» θα έχει μια μεγάλη ανατροπή, αρκετό queer περιεχόμενο και μη λευκούς πρωταγωνιστές, ενώ την αφήγηση θα κάνει ξανά η Κρίστεν Μπελ, όπως και στην πρώτη έκδοση της σειράς. 

Ο Τζόσουα Σάφραν, παραγωγός και σεναριογράφος πίσω από το reboot της γνωστής τηλεοπτικής σειράς που θα προβληθεί στο HBO Max, αποκάλυψε λεπτομέρειες για όσα θα δουν οι τηλεθεατές όταν ξεκινήσει το ολοκαίνουργιο «Gossip Girl». 

Η Κρίστεν Μπελ επιστρέφει στη φωνή του «Gossip Girl» - Τι θα δούμε στη νέα σειρά Facebook Twitter

Όπως εξήγησε, αρχικά δεν τον ενδιέφερε η ιδέα να επαναφέρει το σόου όταν του έκαναν την σχετική πρόταση, αλλά αργότερα άλλαξε γνώμη.

«Δεν υπήρχε αρκετή εκπροσώπηση την πρώτη φορά που έγινε η σειρά. Υπήρξα ο μοναδικός γκέι συγγραφές νομίζω, όσο καιρό ήμουν εκεί. Ακόμη και όταν πήγαινα σε ιδιωτικό σχολείο τη Νέα Υόρκη στην δεκαετία του '90, ούτε αυτό δεν αντικατόπτριζε αυτά που γίνονταν στο Gossip Girl. Οπότε αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές δεν είναι όλοι λευκοί, ενώ υπάρχει επίσης αρκετό queer περιεχόμενο. [Η σειρά] ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με το πώς δείχνει σήμερα ο κόσμος, από που προέρχεται ο πλούτος και τα προνόμια και πώς το διαχειρίζεσαι. Επίσης υπάρχει μια ανατροπή που δεν μπορώ να αποκαλύψω», είπε ο Τζόσουα Σάφραν. 

Το νέο «Gossip Girl», που θα έχει ξανά την Κρίστεν Μπελ ως αφηγήτρια, έχει στόχο να δείξει πόσο έχουν αλλάξει η Νέα Υόρκη και τα social media από τότε που τελείωσε η πρώτη σειρά. Για την ιστορία, η Κρίστεν Μπελ ακουγόταν σε όλη τη διάρκεια της σειράς, αλλά εμφανίστηκε μόνο μια φορά, στο φινάλε.

 

«Με ενδιαφέρουν επίσης οι μαθητές που έχουν εκατομμύρια followers σε Twitter και Instagram, κατάλαβες; Πώς είναι αυτό; Την πρώτη φορά αυτό δεν ήταν καθόλου εφικτό. Θεωρώ πως υπάρχουν πλέον τόσα πολλά που πρέπει να κοιτάξουμε», πρόσθεσε ο Τζόσουα Σάφραν. 

Όσο για την επιστροφή παλιών πρωταγωνιστών, είναι πολύ πιθανή καθώς η νέα σειρά διαδραματίζεται στο ίδιο σχολείο με την πρώτη. «Η πόρτα είναι ανοιχτή. Μιλήσαμε με τους μάνατζερ όλων των ηθοποιών και τους είπαμε για το σόου. Και προφανώς λατρεύουμε την συνεργασία με εκείνο το καστ. Αν νιώθουν πως μετά από έξι σεζόν, ότι έπαιξαν εκείνους τους ρόλους και χαίρονται που προχώρησαν, εμείς θα το σεβαστούμε. Αν πάλι θέλουν να επιστρέψουν και να κάνουν παρέα μαζί μας, θα μας άρεσε πολύ», σημειώνει ο ίδιος.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Pamela Paul στη LiFO: «Η ελευθερία του λόγου βρίσκεται σε κίνδυνο»

Media / Pamela Paul στη LiFO: «Η ελευθερία του λόγου βρίσκεται σε κίνδυνο»

Η Αμερικανίδα συγγραφέας και για πολλά χρόνια υπεύθυνη του «The New York Times Book Review» περιγράφει τι σημαίνει καλή δημοσιογραφία, μιλά για το μέλλον των εντύπων και αναλύει γιατί σήμερα ο μισογυνισμός είναι έντονος και διαδεδομένος παγκοσμίως.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ