Η ΕΡΤ ετοιμάζει ανατροπή για την Eurovision 2019 - Ποιο πρόσωπο θέλει φέτος

Η ΕΡΤ ετοιμάζει ανατροπή για την Eurovision 2019 - Ποιο πρόσωπο θέλει φέτος Facebook Twitter
3

Μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση για την φετινή Eurovision φαίνεται πως ετοιμάζει η ΕΡΤ καθώς ξεκίνησαν ήδη οι διεργασίες για την ελληνική συμμετοχή στο Τελ Αβίβ.

Το όνομα που ακούγεται έντονα εδώ και λίγες ώρες είναι μάλλον έκπληξη, αν κρίνει κανείς το στιλ των τελευταίων ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OGAE Greece, η Καλομοίρα Σαράντη είχε ήδη συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και αυτή φαίνεται πως είναι η πρώτη επιλογή.

Η επίσημη σελίδα των φανς της Eurovision αναφέρει πως η Καλομοίρα επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αλλά το κλίμα είναι εξαιρετικά θετικό.

Άλλωστε, κατά το ίδιο δημοσίευμα, το όνομά της είχε πέσει και πέρσι στο τραπέζι των ιθυνόντων της ΕΡΤ, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από την πρώτη της συμμετοχή στον διαγωνισμό. Η ίδια, μάλιστα, είχε δηλώσει στο περιοδικό «People»: «Κάποτε έλεγα πως ίσως και να το έκανα, αλλά αφού δεν πήγα φέτος, δεν νομίζω. Φέτος ήταν η επέτειος των δέκα χρόνων από τη συμμετοχή μου στη Eurovision και ήμασταν σε κάποιες αρχικές συζητήσεις για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, αλλά δεν προχώρησε».

Η Καλομοίρα που παραμένει αγαπητή τόσο στο ελληνικό κοινό όσο και μεταξύ των Eurofans φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στο μεγάλο come back.

Η Καλομοίρα είχε καταλάβει την 3η θέση το 2008, στο Βελιγράδι με το τραγούδι  «Secret Combination».

 
TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ