Το «Χωνί» αναστέλλει την έντυπη έκδοσή του

Το «Χωνί» αναστέλλει την έντυπη έκδοσή του Facebook Twitter
Το τελευταίο φύλλο
0

Για τελευταία φορά θα κυκλοφορήσει αύριο η έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Χωνί». 

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αναφέρεται στους λόγους της απόφασης. Παράλληλα, γράφει πως η ιστοσελίδα της εφημερίδας θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της. 

Το κείμενο στην πρώτη σελίδα αναφέρει τα εξής: 

«Αυτή την Κυριακή θα βρείτε στα περίπτερα όλης της χώρας το τελευταίο μας φύλλο.

Το ΧΩΝΙ κλείνει με ικανοποίηση για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που συντελέσθηκε στη χώρα, υπερήφανο για την επίτευξη του μεγάλου στόχου για τον οποίο αγωνίστηκε (την έξοδο από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια), δικαιωμένο για τις επιλογές του.

Κλείνει σε κοινωνικές συνθήκες, που καμία σχέση δεν έχουν με εκείνες που επικρατούσαν όταν γεννήθηκε. Και το κυριότερο, κλείνει με τους δημοσιογράφους του να έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους, ότι αγωνίστηκαν όσο καλύτερα και περισσότερο μπορούσαν πάντα υπέρ του λαού, κόντρα στο διαπλεκόμενο σύστημα και την καθοδηγούμενη παραπληροφόρηση των μιντιαρχών.

Η μάχη συνεχίζεται από το www.toxwni. Πιο δυνατά, πιο πωρωμένα!

Kαλή χρονιά σε όλους...»

Το «Χωνί» αναστέλλει την έντυπη έκδοσή του Facebook Twitter
... Και ένα από τα παλιά.
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM