H ζωή της Bικτόρια Μπέκαμ σε ντοκιμαντέρ στο Netflix

H ζωή της Bικτόρια Μπέκαμ σε ντοκιμαντέρ στο Netflix Facebook Twitter
φωτ.: ΕΡΑ
0

H Bικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) αποκτά το δικό της ντοκιμαντέρ στο Netflix, μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο ντοκιμαντέρ του συζύγου της, τον περασμένο χρόνο.

Η ακόμα άτιτλη παραγωγή θα ακολουθήσει το ταξίδι της Βικτόρια από την αρχή της μουσικής καριέρας της με τις Spice Girls τη δεκαετία του '90, μέχρι την ενασχόληση με τη μόδα.

Σύμφωνα με τη σύνοψη, «οι μέρες της Πος Σπάις μπορεί να είναι πίσω της, αλλά σήμερα η Μπέκαμ βρίσκεται σε ένα ταξίδι για να χτίσει μια αυτοκρατορία μόδας -και τώρα, οι θαυμαστές θα μπορέσουν να δουν την ιστορία πίσω από όλα αυτά».

Το ντοκιμαντέρ υπόσχεται εμφανίσεις από την Βρετανίδα σχεδιάστρια και την οικογένειά της, όπως και διάσημων φίλων και συναδέλφων της. Την παραγωγή αναλαμβάνει η εταιρεία του συζύγου της, «Studio 99», η οποία έκανε και την παραγωγή του ντοκιμαντέρ «Beckham» σε συνεργασία με την Dorothy St Pictures.

Πέρυσι ο Φίσερ Στίβενς (Fisher Stevens), δήλωσε στο Variety ότι πέρασε 14 ώρες παίρνοντας συνέντευξη από τη Βικτόρια για το «Beckham», το οποίο παρουσίαζε την άνοδο του ποδοσφαιριστή από επίδοξο αθλητή σε σταρ και σύμβολο της μόδας. «Ειλικρινά, συγκινήθηκα αρκετά από τη σχέση τους στο τέλος της ημέρας, και -μετά από όλα όσα έχουν περάσει- πόσο πολύ αγαπούν ο ένας τον άλλον και πόσο κοντά είναι», είπε ο σκηνοθέτης.

Η Νίκολα Χόοσουν (Nicola Howson) θα είναι επίσης στην παραγωγή μαζί με την Τζούλια Νότινγχαμ (Julia Nottingham).

Το ντοκιμαντέρ της Μπέκαμ ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια ενός πάνελ του Netflix, στο τηλεοπτικό φεστιβάλ του Εδιμβούργου.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

Λίγες μέρες πριν από το οριστικό φινάλε του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ συνεχίζει το πιο απρόβλεπτο τηλεοπτικό του αντίο, μετά το φιλί του με τον Τζίμι Φάλον και την επανένωση των μεγάλων παρουσιαστών του late night.
THE LIFO TEAM