Η ηθοποιός, γνωστή για το ρόλο της γιατρού Κάλι Τόρες στη σειρά «Grey's Anatomy» και βραβευμένη με Tony, Σάρα Ραμίρες, ανακοινώθηκε ότι θα βρίσκεται στην παραγωγή της επερχόμενης σειράς του «Sex and the City» με τίτλο «And Just Like That…». 

   

Πρόκειται για τον πρώτο non-binary χαρακτήρα της σειράς. Η Ραμίρες θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Τσε Ντίαζ, μίας non-binary, queer, stand-up κωμικής ηθοποιού. Η Τσε παρουσιάζει ένα podcast όπου η Κάρι Μπράντσο εμφανίζεται συχνά.

 

Σημειώνεται πως το 2016 η Ραμίρες έκανε come out ως queer και bisexal και τέσσερα χρόνια μετά ως non binary. Όπως επισημαίνει η ίδια στο Instagram της χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες she/they.

   

Το «And Just Like That...» ακολουθεί την Κάρι, την Μιράντα (Σίνθια Νίξον) και την Σάρλοτ (Κρίστιν Ντέιβις) καθώς διαβαίνουν το ταξίδι της ζωής και φιλίας από την ηλικία των 30 και 40 στην ακόμα πιο περίπλοκη πραγματικότητα των 50.

   

Ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, δήλωσε: «Όλοι στο "And Just Like That…" είναι πολύ ενθουσιασμένοι που μία τόσο δυναμική ταλαντούχα ηθοποιός, όπως η Σάρα Ραμίρες, έχει ενταχθεί στην οικογένεια του "Sex and the City". Είναι ένα μοναδικό ταλέντο, τόσο στην κωμωδία όσο και στο δράμα και αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι από τη δημιουργία αυτού του νέου χαρακτήρα».

 

 

Το «And Just Like That...» θα αποτελείται από 10 επεισόδια μισής ώρας. Η σειρά αναμένεται να προβληθεί στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022.
 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ