H «Φρουτοπία» και άλλες κλασικές παιδικές σειρές επιστρέφουν στο ERTFLIX

H «Φρουτοπία» και άλλες κλασικές παιδικές σειρές επιστρέφουν στο ERTFLIX Facebook Twitter
0

Μία σειρά από κλασικές παιδικές σειρές και ταινίες θα προβάλει το ERTFLIX φέτος το καλοκαίρι. 

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ΕΡΤ με το laptop ή το tablet μετά τα παιδιά θα μπορούν να μπαίνουν στο ertflix.gr ή, πατώντας το κόκκινο κουμπί από την smart tv, για ελεύθερη πρόσβαση στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX. 

Μεταξύ άλλων, στην πλατφόρμα της ΕΡΤ είναι διαθέσιμα «Ο Κήπος με τα Αγάλματα», «Η Φρουτοπία», «Ο Μικρός Πρίγκιπας» και οι παραμυθένιες ιστορίες της ζωής της Ζωρζ Σαρή, της Άλκης Ζέη, αλλά και του Ευγένιου Σπαθάρη.

Έτσι, μέσα από την πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης, τα παιδιά του σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τον Καραγκιόζη, τον Πίκο Απίκο, την παρέα του κήπου του Ευρυγένη αλλά και το ιδιαίτερο χιούμορ του Αστερίξ στην ταινία «Αστερίξ: Το Mυστικό του Mαγικού Zωμού».

Binge watch time: 13,5 ώρες

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

TV & Media / Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της 3ης σεζόν του House of the Dragon και ανακοίνωσε ότι η σειρά επιστρέφει στις 21 Ιουνίου. Ο πόλεμος των Ταργκάριεν περνά πλέον σε ανοιχτή σύγκρουση, με τη νέα σεζόν να προαναγγέλλεται πιο σκοτεινή, πιο βίαιη και πιο φιλόδοξη από τις προηγούμενες.
THE LIFO TEAM
Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

TV & Media / Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

Το τρίτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Euphoria κατέληξε σε μια από τις πιο βίαιες σκηνές της σειράς, με τον Nate του Τζέικομπ Ελόρντι να πληρώνει με αίμα τα χρέη του, τη νύχτα του γάμου του με την Cassie.
THE LIFO TEAM
Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM